Antena 3 CNN Actualitate Crin Antonescu: NU blocăm referendumul propus de Traian Băsescu

Crin Antonescu: NU blocăm referendumul propus de Traian Băsescu

Crin Antonescu: NU blocăm referendumul propus de Traian Băsescu
de S.T.    |    19 Iun 2013   •   23:05

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a comentat, miercuri seară, la Antena 3, subiectul convocării unui nou referendum privind parlamentul unicameral cu 300 de parlamentari, de către Traian Băsescu.
   
"E clar că acest nou scandal cu al nu ştiu câtelea referendum, cu aceeaşi întrebare, este folosit nu în scopul de a afla dorinţa românilor în vreo chestiune, ci în scopul de a pregăti un electorat cât decât semnificativ pentru o formaţiune politică pe care o conduce de pe acum, inclusiv din poziţia de preşedinte al României", a susţinut Antonescu.

Ponta: Nu există nici 1% şanse pentru ca Traian Băsescu să ducă la destrămarea USL
   
"Referendumul propus de domnul Traian Băsescu este o prerogativă constituţională(...).Acest referendum este inoportun pentru că reia o temă asupra căreia s-a mai făcut un referendum şi se suprapune cu referendumul de revizuire a Constituţiei. (...) Nu ne abatem de la proiectul pe care îl avem", a mai spus liderul PNL.

Liderii USL, despre revizuirea Constituţiei. Antonescu: Constituţia e făcută. Cele mai multe modificări vin la capitolul despre drepturi şi libertăţi

   
Crin Antonescu a mai afirmat că actualul şef al statului va continua în logica războiului până va părăsi funcţia de preşedinte.

Urmăreşte AICI înregistrarea integrală a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close