Antena 3 CNN Actualitate Dan Voiculescu propune suspendarea lui Traian Băsescu

Dan Voiculescu propune suspendarea lui Traian Băsescu

Dan Voiculescu propune suspendarea lui Traian Băsescu
de M.C.    |    24 Noi 2014   •   14:36

Dan Voiculescu, fondatorul Partidului Conservator,  sugerează că, în timpul rămas până la terminarea mandatului, Traian Băsescu ar trebui suspendat, pentru a nu lăsa impresia unei complicităţi a unor partide politice la "Deceniul ruşinii".

"Au ramas mai putin de 30 de zile pana cand DECENIUL RUSINII va lua sfarsit.

Daca actuala majoritate parlamentara nu va decide saptamana aceasta suspendarea lui Basescu Traian, istoria va retine complicitatea PSD, UNPR, PC, UDMR la faptele comise de Basescu in DECENIUL RUSINII.

De aceea, ar fi bine ca parlamentarii PC si cei condusi de Calin Popescu Tariceanu sa faca urgent aceasta propunere Birourilor Permanente Reunite ale Parlamentului.

Sunt convins ca demersul va avea si sustinerea PSD si UNPR. De altfel, cred ca Vasile Blaga si parlamentarii sai vor avea intelepciunea necesara in fata istoriei.

Daca politicienii nu au reusit sa inteleaga rolul malefic al lui Basescu pana acum, sa o faca, macar in ultimul ceas.

Este important pentru istoria moderna a Romaniei ca 21 decembrie 2014 – data la care isi va incheia oficial mandatul – sa-l gasesca pe Basescu Traian suspendat" a scris Dan Voiculescu pe blogul personal.

"Dan Voiculescu a fost, este şi rămâne cel mai important adversar al lui Traian Băsescu şi a plătit un preţ uriaş pentru acest lucru. Apelul pe care îl face cred că este în asentimentul foarte multor oameni" crede Radu Tudor, realizatorul Antena 3.

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu suspendare
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close