Antena 3 CNN Actualitate Dan Voiculescu: Voi continua ce am început - lupta împotriva lui Băsescu Traian

Dan Voiculescu: Voi continua ce am început - lupta împotriva lui Băsescu Traian

Dan Voiculescu:  Voi continua ce am început - lupta împotriva lui Băsescu Traian
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Aug 2014   •   16:30

Dan Voiculescu îi dă în judecată pe magistraţii care au dat sentinţa în dosarul "Telepatia", pentru abuz în serviciu şi represiune nedreaptă. În acelaşi timp, avocatul lui Voiculescu, Gheorghiţă Mateuţ, a sesizat Inspecţia Judiciară a CSM pentru a analiza "neregulile grave înregistrate în judecarea cauzei".

Preşedintele fondator al Partidului Conservator a transmis primul său mesaj din spatele gratiilor. Acesta spune că oriunde s-ar afla, va continua lupta cu regimul lui Traian Băsescu.

Într-o postare pe blogul său, Dan Voiculescu scrie că nu va renunţa la demnitate, onoare si curaj, iar lupta cu Traian Băsescu şi regimul său va fi dusă chiar şi din spatele gratiilor.

Nu e uşor ca după o viaţă de muncă, efort şi responsabilitate să plăteşti pentru ceva ce nu ai făcut. În acelaşi timp, nu e greu ştiind cauza pentru care lupţi. De oriunde voi fi, voi apăra libertatea presei şi voi lupta împotriva dictaturii lui Băsescu.

Sunt îngrijorat însă că presa din România, obsedată de rivalităţi, consumată de mize financiare şi politice, ratează un moment decisiv pentru garantarea propriei libertăţi. Cei care au folosit cazul Voiculescu pentru a servi un sistem de presiune care a încălcat deja voinţa liber exprimată a 87% dintre români, sunt naivi şi refuză să vadă ameninţarea. Într-un asemenea sistem, drepturile civile ale fiecărui cetăţean pot fi oricând încălcate. Chiar şi drepturile celor care astăzi se bucură miop de acest august fierbinte.

Voi continua ce am început - lupta împotriva lui Băsescu Traian şi a sistemului său dictatorial.


SURSA: danvoiculescu.net

Avocatul lui Dan Voiculescu, Gheorghiţă Mateuţ, a sesizat Inspecţia Judiciară a CSM, pentru a analiza modul în care s-a judecat dosarul privatizării ICA.

Inspecţia Judiciară va trebui să verifice daca s-au încălcat prevederile legale referitoare la incompatibilităţile privind judecătorii şi în ce măsură cei doi magistraţi şi-au exercitat funcţia cu rea-credinţă sau gravă neglijenţă. 

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu dosarul telepatia CSM
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close