Antena 3 CNN Actualitate De ce a murit baschetbalistul Chauncey Hardy. Vezi reconstituirea incidentului

De ce a murit baschetbalistul Chauncey Hardy. Vezi reconstituirea incidentului

De ce a murit baschetbalistul Chauncey Hardy. Vezi reconstituirea incidentului
Sursa foto: Foto: www.dailmail.co.uk
10 Oct 2011   •   18:34

 Baschetbalistul american Hardy Chauncey de la CSS Giurgiu a murit, duminică după-amiază, la scurt timp după ce a fost operat la Spitalul "Bagdasar - Arseni" din Bucureşti, informează Mediafax.

Potrivit informaţiilor prezentate în dosarul de judecată, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 04.00, baschetbalistul a fost găsit de către un coechipier în zona ringului de dans al localului "Emotione" în stare de inconştienţă.

Ulterior, autorităţile autorităţile au audiat aproximativ 20 de persoane în acest caz şi au stabilit că sportivul a fost lovit de un alt tânăr.

Principalul suspect, Ionuţ Tănăsoaia, s-a predat Poliţiei din Giurgiu, luni dimineaţă, fiind reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore de procurori, sub acuzaţia de ultraj contra bunelor moravuri şi lovituri cauzatoare de moarte.

Astfel, în noaptea de 8 spre 9 octombrie, inculpatul a provocat un scandal la discoteca Emotionne din Giurgiu, în prezenţa a aproximativ o sută de persoane, lovindu-l cu pumnul pe baschetbalistul american Hardy Chauncey.

Sportivul a fost proiectat cu capul de pardoseala discotecii, suferind "leziuni traumatice grave care au condus la deces".

Ulterior, în urma audierii mai multor martori, s-a stabilit că Hardy Chauncey dansa printre ceilalţi tineri - aşa cum proceda de obicei - şi la un moment dat şi-a pus şapca pe capul Alinei R, care dansa lângă o masă pe care dansa Şerban C., martor în dosar.

"Întrucât victima nu cunoştea limba română, nu a înţeles reproşurile martorului, motiv pentru care a intervenit şi inculpatul (Ionuţ Tănăsoaia-n.r.). Victima, prin gesturi, i-a dat de înţeles inculpatului că nu cunoaşte limba română, însă acesta i-a aplicat o lovitură puternică cu pumnul în bărbie. Victima a fost proiectată şi s-a izbit cu capul de pardoseala sălii de dans, situată la o diferenţă de nivel de 40 de centimetri de locul unde se afla victima în momentul lovirii", a consemnat procurorul.


×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close