Antena 3 CNN Actualitate Decizia Tribunalului Arad: Carmen Bejan rămâne în închisoare chiar dacă este gravidă

Decizia Tribunalului Arad: Carmen Bejan rămâne în închisoare chiar dacă este gravidă

Decizia Tribunalului Arad: Carmen Bejan rămâne în închisoare chiar dacă este gravidă
Sursa foto: Foto: sk8rrboi.wordpress.com
30 Ian 2012   •   22:27

Copilul pe care îl poartă în pântece nu a putut deschide porţile închisorii pentru Carmen Bejan. Fosta studentă la medicină, acuzată că şi-a ajutat iubitul să ucidă şi să tranşeze un bărbat la Timişoara, rămâne în arest. Tânăra, care a rămas însărcinată în penitenciar, ceruse să fie lăsată să nască în libertate.

Tăcută, dar cu o umbră de speranţă. Aşa a ajuns Carmen Bejan în această dimineaţă la Tribunalul Arad. Nu a vorbit cu presa, dar le-a spus judecătorilor despre povestea ei de dragoste, născută după gratii. Şi a încercat să transforme sarcina rezultată din această poveste într-un bilet de ieşire din penitenciar. A cerut să fie lăsată să nască în libertate şi să îşi crească copilul până când va împlini un an.

"Nu este nicidecum un plan diabolic, pus la cale pentru a ieşi din închisoare. Oricum, pedeapsa o voi face. Îmi doresc o familie, iar copilul nu trebuie să plătească pentru greşelile mele" a declarat Carmen Bejan în faţa judecătorilor.

O versiune contrazisă de procurori. Anchetatorii cred că idila din spatele gratiilor a fost plănuită aşa încât fata să poată scăpa de arest. Sarcina are acum cinci luni şi jumătate.

Copilul încă nenăscut riscă să nu aibă o mamă până la vârsta majoratului. Carmen are de ispăşit o pedeapsă de 20 de ani. Judecătorii de la Arad nu s-au lăsat înduplecaţi de sarcina fetei şi au respins cererea de eliberare temporară.

Sentinţa pronunţată de Tribunal nu este definitivă, împotriva acesteia se poate declara recurs în termen de 10 zile de la pronunţare.

În vara anului 2009, împreună cu iubitul ei de atunci, Carmen a ucis şi a tranşat un bărbat. Chiar dacă au ajuns în acelaşi penitenciar, relaţia lor s-a terminat. Tatăl copilului este un alt deţinut, actor amator. Acesta va avea şansa să crească rodul iubirii sale cu Carmen pentru că va fi eliberat în martie, după 10 ani de închisoare pentru trafic de droguri.

 



×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close