Antena 3 CNN Actualitate Declaraţie inacceptabilă a unui membru al Guvernului despre românii plecaţi în străinătate. În loc să facă autostrăzi, Ioan Rus înjură românii

Declaraţie inacceptabilă a unui membru al Guvernului despre românii plecaţi în străinătate. În loc să facă autostrăzi, Ioan Rus înjură românii

Declaraţie inacceptabilă a unui membru al Guvernului despre românii plecaţi în străinătate. În loc să facă autostrăzi, Ioan Rus înjură românii
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Iun 2015   •   13:07

Declaraţii revoltătoare ale ministrului Ioan Rus faţă de românii care muncesc în străinătate. Într-un interviu, ministrul Transporturilor a declarat referitor la cei din diaspora:, „Copiii se fac golani acasă şi nevasta curvă".

Credeţi că ministrul Ioan Rus trebuie să îşi dea demisia? Argumentaţi răspunsul

"România are 3 milioane de oameni să zicem, din forţa activă, în acest moment în Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonişti, fierari şi aşa mai departe. Lucrează în construcţii, autostrăzi prin Europa. Au poate 1500 de Euro salariu. O spun foarte direct. De banii ăştia copiii se fac golani acasă şi nevastă-sa curvă. De 700 de Euro vin acasă jumătate", a declarat Ioan Rus într-o emisiune la Digi 24.

"Domnul Rus trebuie să demisioneze astăzi"

Adrian Ursu, realizatorul emisiunii Secvenţial de la Antena 3, consideră că declaraţia lui Ioan Rus este inacceptabilă şi susţine că ministrul ar trebui să-şi prezinte demisia.

"Domnul Rus trebuie să demisioneze astăzi sau, mai exact, domnul Ponta ar trebui să-i ceară domnului Rus să demisioneze astăzi", a declarat Adrian Ursu într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Antena 3 va transmite din sfert în sfert de oră declaraţia insultătoare a lui Ioan Rus la adresa românilor, până în momentul în care ministrul îşi va prezenta demisia.

În direct la Antena 3, ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a afirmat că declaraţia sa despre românii din străinătate a fost "cu sens pozitiv, dar cu o licenţă nefericită" şi că se va gândi să demisioneze doar dacă acest lucru se va impune.



×
Subiecte în articol: Ioan Rus
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC