Antena 3 CNN Actualitate Deputatul Boldea, de negăsit după ce a rămas fără imunitate parlamentară

Deputatul Boldea, de negăsit după ce a rămas fără imunitate parlamentară

Deputatul Boldea, de negăsit după ce a rămas fără imunitate parlamentară
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    20 Mar 2012   •   18:05

Deputatul Mihail Boldea este de negăsit. Mai mulţi parlamentari PDL au declarat că au încercat să ia legătura cu Boldea, însă nu au reuşit.

Mai mult, nici fratele lui Mihail Boldea, Valentin Boldea, nu ştie unde se află acesta.

"Nu am discutat cu el de vineri. Eu sunt plecat din localitate şi nu am vorbit cu el (cu Mihal Boldea - n.r.), pentru că telefoanele au mai multe capete", a declarat Valentin Boldea, fratele deputatului Mihail Boldea, în ediţia de marţi a emisiunii Esenţial, de la Antena 3.


Deputatul Mihail Boldea poate fi percheziţionat şi reţinut în dosarul în care este cercetat de DIICOT, după ce a rămas fără imunitate parlamentară. Comisia juridică a dat aviz favorabil pentru continuarea anchetei în cazul deputatului, iar Camera Deputaţilor a aprobat, marţi, prin vot secret, cererea de percheziţie domiciliară, reţinere şi arestare a deputatului Mihail Boldea.

Mihail Boldea este acuzat de înşelăciune, fals şi uz de fals într-o afacere cu imobile şi terenuri. Parlamentarul UNPR, fost membru PDL, făcea parte dintr-un grup de infracţional organizat, compus din 22 de persoane, grup destructurat de procurorii DIICOT. Din grupare mai făceau parte un avocat şi un fost membru al Curţii de Arbitraj Galaţi.







×
Subiecte în articol: mihail boldea frate
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close