Antena 3 CNN Actualitate Descoperire revoltătoare la CFR. Cine fură de fapt şinele de cale ferată. Afacerile se fac sub ochii autorităţilor

Descoperire revoltătoare la CFR. Cine fură de fapt şinele de cale ferată. Afacerile se fac sub ochii autorităţilor

Descoperire revoltătoare la CFR. Cine fură de fapt şinele de cale ferată. Afacerile se fac sub ochii autorităţilor
de O.P.    |    10 Ian 2013   •   05:31
Şinele de cale ferată de pe tronsonul Bucureşti - Constanţa sunt furate chair de către angajaţii CFR. Oamenii fac afaceri grele pe banii statului. O singură şină furată, un salariat işi rotunjeşte veniturile cu o sumă mai mare decât salariul pe o lună. Toate aceste furturi se petrec chiar sub ochii autorităţilor nepăsătoare.

Furtul a avut loc în Gara Băneasă din Capitală, iar autorii sunt chiar angajaţi ai CFR-ului.

Hoţii acţionau ca nişte adevăraţi profesionişti şi foloseau unelte speciale pentru a tăia şinele.Acesta ar fi şi motivul pentru care un drum cu trenul de la Bucureşti la Constanţa durează aproape jumătate de zi.

Afacerea cu şine le aducea profituri mari angajaţilor. O şină de 15 metri cântăreşte peste 1500 de kilograme de fier. Pe piaţa neagră un kilogram de fier costă în jur de 1,3 lei, iar hoţilor o singură şină le aducea aproape două mii de lei.



Noul Guvern pare să fi găsit totuţi soluţia care i-ar ţine departe pe hoţi.

În prezent Poliţia Transporturi anchetează aceste furturi. Cine este tras la răspundere însă nu se ştie pentru că angajaţii hoţi vin la serviciu în fiecare zi.

Reprezentanţii CFR Infrastructură şi cei ai poliţiei transporturi nu au dorit să facă nici un comentariu.






 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Biden și Trump au stabilit regulile primei dezbateri televizate
x close