Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri incredibile din dosarul Elenei Udrea. Topoliceanu: Am plătit vacanţa în Grecia pentru Elena Udrea

Dezvăluiri incredibile din dosarul Elenei Udrea. Topoliceanu: Am plătit vacanţa în Grecia pentru Elena Udrea

Dezvăluiri incredibile din dosarul Elenei Udrea. Topoliceanu: Am plătit vacanţa în Grecia pentru Elena Udrea
27 Feb 2015   •   14:19

Elena Udrea voia 10% din bugetul Companiei Naţionale de Investiţii pentru ea şi pentru partid, se arată în motivarea judecătorilor la decizia de arestare preventivă. Anamaria Topoliceanu a declarat în faţa judecătorilor că Udrea este cea care aproba plăţile şi stabilea comisioanele pentru lucrări.

Din declaraţiile martorilor reiese că Elena Udrea obişnuia să bifeze proiectele ce urmau să fie finanţate, însă unele lucrări erau plătite la interval de câteva zile, altele aşteptau ani întregi ca să primească decontările.

Ana Maria Topoliceanu a spus procurorilor DNA că fostul ministru a încercat să pună mâna pe 5 milioane de euro din cele 100.000 de milioane de euro.  Elena Udrea obişnuia să îşi anunţe colaboratorii atunci când sume de bani urmau să ajungă la ea. Cei 900.000 de euro ar fi ajuns în cabinetul de la Ministerul Dezvoltării într-o geantă. Se mai vorbeşte despre vile închiriate în Grecia. Vacanţe de zeci de mii de euro.

În motivarea judecătorilor care au emis mandatul de arestare a Elenei Udrea în dosarul Gala Bute se arată că Elena Udrea primea mită în vacanţe de lux în Grecia. 

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close