Antena 3 CNN Actualitate Diagnostice contradictorii la Spitalul din Giurgiu, în cazul morţii baschetbalistul american

Diagnostice contradictorii la Spitalul din Giurgiu, în cazul morţii baschetbalistul american

Diagnostice contradictorii la Spitalul din Giurgiu, în cazul morţii baschetbalistul american
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    10 Oct 2011   •   22:54

Afirmaţiile oficialilor de la Spitalul Judeţean din Giurgiu, unde a ajuns iniţial bachetbalistul american Chauncey Hardy, sunt contradictorii.

Astfel, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Giurgiu, Elisabeta Bene, a spus că baschetbalistul era în comă alcoolică atunci când a ajuns la unitatea medicală.

Managerul unităţii sanitare, Mihai Petre, a declarat la Antena 3, că sportivul nu a venit la ei cu comă alcoolică.

"Respind diagnosticul de comă alcoolică, aceasta a fost o suspiciune, care nu înseamnă certitudine. El s-a prezentat în comă (...) am făcut o anchetă internă, am luat note explicative. Diagnosticul de comă alcoolică a fost o informaţie primită la internare. Cu diagnositcul acesta a venit din afara spitalului, de la ambulanţă", a declarat managerul Spitalului Judeţean Giurgiu, Mihai Petre, luni seara, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Şeful unităţii sanitare a continuat spunând "conducerea spitalului nu a lansat acest diagnostic, de comă etilică. (...) Coma a fost un diagnostic de etapă. Probabil că a fost o exprimare greşită din partea doamnei Bene", a conchis managerul Mihai Petre.

Duminică seară, baschetbalistul Chauncey Hardy, de la CSS Giurgiu, în vârstă de 23 de ani, a murit în urma unei operaţii, după ce a fost bătut de mai mulţi indivizi într-un bar din oraş.

 




×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close