Antena 3 CNN Actualitate Din asistentă medicală, a devenit pacientă. O femeie de 37 de ani are nevoie de ajutor pentru o operaţie pe creier

Din asistentă medicală, a devenit pacientă. O femeie de 37 de ani are nevoie de ajutor pentru o operaţie pe creier

Din asistentă medicală, a devenit pacientă. O femeie de 37 de ani are nevoie de ajutor pentru o operaţie pe creier
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    20 Dec 2013   •   09:18

O femeie de 37 de ani, din Târgu Mureş, a devenit din asistentă medicală la secţia de neurochirgie, o pacientă care se luptă pentru propria viaţă. 


Medicii i-au descoperit Laurei o tumoare pe creier şi i-au spus că ar putea intra în comă în orice clipă. Singura speranţă de vindecare pentru ea ar fi o operaţie în Germania, care costă 50.000 de euro. Familia ei nu are însă aceşti bani. 
 
Fundaţia "Mereu aproape" a făcut deja primii paşi ca s-o ajute pe Laura, dar ea are nevoie de ajutorul tuturor ca să strângă banii pentru operaţia care i-ar salva viaţa.
 
Viaţa Laurei Cîmpian s-a schimbat într-o zi de duminică, 13. În urmă cu un an. Şi-a pierdut cunoştinţa chiar sub ochii fetiţei sale de 11 ani, care, speriată să vadă ca mama ei nu mai respiră, a sunat la 112.
 
Din acea zi, Laura a devenit din asistentă medicală la secţia de neurochirurgie, pacientă. 
 
Singura speranţa pentru ca Laura să aibă din nou o viaţă normală şi să-şi poată creşte fetiţa este o intervenţie chirurgicală în Germania. Intervenţia costă însă mult prea mult pentru familia sa: 50.000 de euro.

 
Deşi macinată de boală, Laura nu a renunţat la luptă. Vrea să-i arate fiicei sale că nu se dă bătută. Continuă să lucreze ca asistentă la Spitalul Judeţean din Târgu-Mureş.

Ca să ajungă în Germania şi să facă operaţia care i-ar putea salva viaţa, are nevoie de ajutor. Laura a apelat la Fundaţia "Mereu aproape" şi alte câteva fundaţii pentru a încerca să adune cei 50.000 de euro de care are nevoie.

Fundaţiile au făcut deja demersuri pentru ca o parte din costul operaţiei să îi fie decontat de Casa de Asigurări de Sănătate, dar Laura are în continuare nevoie de ajutor.
 
Puteţi face donaţii în conturile:
În Ron: RO 82 BRDE 270 SV 85 058 052 700 
În Euro: RO 78 BRDE 270 SV 85 058 123 700

×
Subiecte în articol: impreuna suntem si mai buni
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close