Antena 3 CNN Actualitate Directoarea grădiniţiei unde un copil a fost rănit: Caloriferele sunt vechi, prinse într-o clemă

Directoarea grădiniţiei unde un copil a fost rănit: Caloriferele sunt vechi, prinse într-o clemă

Directoarea grădiniţiei unde un copil a fost rănit: Caloriferele sunt vechi, prinse într-o clemă
Sursa foto: Foto: 123rf.com
de M.Z.    |    18 Ian 2013   •   15:41

Directoarea grădiniţei din Timişoara, unde o fetiţă de trei ani a fost rănită după ce un calorifer a căzut peste ea, susţine că instalaţia termică a unităţii de învăţământ este veche, iar caloriferele sunt prinse în perete "cu o singură clemă".

"Instalaţia termică a grădiniţei este veche. Ultima oară, angajaţii Colterm (societatea de termoficare a municipiului Timişoara - n.r.) au făcut o revizie vara trecută, când nu au constatat probleme, deşi caloriferele grele, de fontă, sunt prinse în perete doar cu o singură clemă. Este pentru prima oară când s-a întâmplat un astfel de incident", a spus Snezana Pejovic, potrivit Mediafax.

În momentul în care caloriferul s-a desprins, în sala de cursuri se aflau 12 copii de la Secţia maghiară, care se jucau, fiind supravegheaţi de educatoare.

O fetiţă în vârstă de trei ani din Timişoara a fost transportată la spital vineri, după ce, în timp ce se afla la grădiniţă, un calorifer s-a desprins de pe perete şi a căzut peste ea.


×
Subiecte în articol: Timisoara
Parteneri
Benzina și motorina se scumpesc considerabil de la 1 iulie!
x close