Antena 3 CNN Actualitate Directorul Antenei 1 chemat la DNA, la o zi după ce a fost eliberat

Directorul Antenei 1 chemat la DNA, la o zi după ce a fost eliberat

Directorul Antenei 1 chemat la DNA, la o zi după ce a fost eliberat
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    07 Iun 2013   •   12:32
Directorul Antenei 1, Sorin Alexandrescu, a ajuns vineri la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), acolo unde a fost chemat de procurori pentru a fi audiat.
 
Alexandrescu a venit însoţit de un avocat. Aceasta este prima audiere a directorului Antenei Group.
 
La o zi după ce a fost eliberat, Sorin Alexandrescu a fost chemat la DNA, acolo unde va fi audiat de procurori în legătură cu acuzaţiile care i se aduc, şi anume de şantaj. Directorul Antena TV Group are interdicţie de a părăsi ţara timp de 30 de zile.

Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, a fost eliberat joi şi va fi cercetat în libertate în dosarul în care este acuzat că l-a şantajat pe administratorul RCS&RDS Ioan Bendei, a decis Tribunalul Bucureşti.

Sorin Alexandrescu: Şantajul nu există. Administratorul RCS&RDS a vrut să facă o înţelegere cu mine

Pe 31 mai, directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile după ce magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au admis propunerea DNA de arestare, deşi la dosar nu există nicio probă a şantajului.

Pe 30 mai, în urma unei operaţiuni declanşate de DNA, directorul general al Antena Group, Sorin Alexandrescu, a fost condus la sediul instituţiei, sub pretextul unor audieri.

Citeşte şi RCS&RDS nu respecta contractul cu LPF şi făcea avere din încălcarea clauzelor. Antena 3 are probele în acest dosar

Comunicatul DNA cu privire la directorul Antenei Group, ANTEDATAT pe site-ul instituţiei. Radu Tudor: "Dacă nici asta nu e premeditare..."



 

 
 

×
Subiecte în articol: Sorin Alexandrescu RCS&RDS
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close