Antena 3 CNN Actualitate Directorul centrului de studii Psihotronice: Am fost contactat de mai multe partide pentru a-mi cere serviciile

Directorul centrului de studii Psihotronice: Am fost contactat de mai multe partide pentru a-mi cere serviciile

Directorul centrului de studii Psihotronice: Am fost contactat de mai multe partide pentru a-mi cere serviciile
Sursa foto: stirea zilei
18 Ian 2010   •   20:55

Generalul Emil Străinu, specialist în studii psihotronice, este de părere că afirmaţiile soţilor Geoană cu privire la atacurile energetice, care ar fi fost îndreptate împotriva lor în ziua confruntării dinainte de alegeri, sunt reale. Mai mult, el însuşi ar fi fost contactat de mai multe partide pentru a i se cere serviciile în campanie.

?În perioada iunie, iulie am fost contactat de persoane aparţinând cel puţin de patru sau cinci partide care mi-au cerut serviciile în calitate de specialist în ameninţări psihotronice. Se mergea pe neutralizarea adversarului, pe scoaterea sa din luptă? a spus Străinu, directorul centrului de studii Psihotronice si Ufologice.


De altfel, potrivit specialistului, majoritatea candidaţilor au beneficiat de protecţie energetică. ?Singurii candidaţi care nu beneficiau de astfel de protecţie erau cel de la PNG şi Corneliu Vadim Tudor? a spus generalul Străinu, la Antena 3.




Potrivit lui Emil Străinu, există două tipuri de agresiuni energetice. Acestea pot fi conduse fie de un individ care se foloseşte de propria energie mentală, fie cu ajutorul unor aparate care costă câteva mii de euro.

Specialistul a explicat şi în ce constă un atac energetic şi care pot fi reacţiile celui care cade victimă unei astfel de agresiuni: ?slăbirea generală a energiei corpului, stări de ameţeală, acufene, adică diverse sunete în urechi, fosfene, adică imagini, halucinaţii, scăderea atenţiei?.

Străinu afirmă că toţi preşedinţii ţării noastre au beneficiat de protecţie energetică, cel mai bine apărat fiind chiar Ion Iliescu. Emil Constantinescu ar fi fost preşedintele cel mai puţin apărat energetic, tocmai datorită respingerii sale faţă de mijloacele propuse de specialişti.





PARTICIPAŢI LA DEZBATERI ŞI TRIMITEŢI COMENTARII SAU ÎNTREBĂRI PE www.antena3.ro/stirea_zilei




Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Stirea Zilei
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close