Antena 3 CNN Actualitate Directorul RAAPPS: Instalarea lui Băsescu la Scroviştea nu are legătură cu Guvernul. Fostul preşedinte ocupă parterul unei vile

Directorul RAAPPS: Instalarea lui Băsescu la Scroviştea nu are legătură cu Guvernul. Fostul preşedinte ocupă parterul unei vile

Directorul RAAPPS: Instalarea lui Băsescu la Scroviştea nu are legătură cu Guvernul. Fostul preşedinte ocupă parterul unei vile
Sursa foto: Foto captura Antena 3
30 Mar 2015   •   20:30

Directorul RAAPPS, Georgian Surdu, a afirmat, în ediţia de luni a emisiunii "La ordinea zilei" că mutarea fostului preşedinte Traian Băsescu într-o vilă a domeniului de la Scroviştea nu are legătură cu Guvernul, ci a avut loc la propunerea RAAPPS, "în urma altor propuneri, respinse de domnul Băsescu şi de SPP".

"SPP invocă întotdeauna că are nevoie de elemente speciale de monitorizare. În urmă cu aproximativ 10 zile a fost făcută această propunere. În urma unor plângeri făcute de domnul Băsescu, am primit de la Secretariatul General al Guvernului sarcina să rezolv problema.(....) Am propus Scroviştea, am aprobat-o în Consiliul de Adminsitraţie. Nu are nicio legătură Guvernul cu alegerea acestei locaţii", a declarat directorul RAAPPS, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Directorul RAAPPS a subliniat, la Antena 3, că "la Scroviştea nu există niciun palat. Sunt patru vile, fiecare având între 250 şi 500 de metri pătraţi. Domnului Băsescu i-a fost atribuit parterul unei vile", a spus Georgian Surdu.

Surdu a precizat că din curtea vilei în care locuieşte acum, Traian Băsescu nu se poate pătrunde în pădurea Scroviştea.

"Domeniul de la Scroviştea nu este nici al Guvernului, nici al Administraţiei Prezidenţiale. Este al RA-APPS-ului", a mai subliniat Surdu, la Antena 3.

Întrebat dacă Traian Băsescu obişnuia să meargă la Scroviştea, în timpul mandatului său de preşedinte al României, directorul RA-APPS a confirmat că au fost situaţii în care vila a fost rezervată de Administraţia Prezidenţială.

Întrebat de ce nu a anunţat până acum decizia în urma căreia fostul preşedinte a primit acordul să se mute pe domeniul de la Scroviştea, Georgian Surdu a răspuns: "Nu întotdeauna când faci o propunere reuşeşti să obţii un răspuns în 2, 3, 5, 6, 7 zile".

Mihai Gâdea a prezentat, joi, în premieră la "Sinteza Zilei", mai multe fotografii cu Traian Băsescu, pe domeniul de la Scroviştea.

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close