Antena 3 CNN Actualitate Dorin Cocoş, Alin Cocoş şi Alina Bica rămân în arest. "Spovedania" nu l-a ajutat pe Cocoş să scape de închisoare

Dorin Cocoş, Alin Cocoş şi Alina Bica rămân în arest. "Spovedania" nu l-a ajutat pe Cocoş să scape de închisoare

Dorin Cocoş, Alin Cocoş şi Alina Bica rămân în arest. "Spovedania" nu l-a ajutat pe Cocoş să scape de închisoare
27 Feb 2015   •   18:17

Alina Bica, Dorin şi Alin Cocoş vor rămâne în arest preventiv în cel de-al doilea dosar al fostei şefe a DIICOT.  Adriean Videanu va fi judecat sub control judiciar, însă fără a-i mai fi interzis să ia legătura cu Dorin Cocoş şi fiul său, a decis, definitiv, instanţa supremă.

Instanţa a menţinut şi măsura sechestrului asigurător dispus asupra terenului în suprafaţă de 4.425 metri pătraţi din Snagov, din care Alina Bica ar fi primit o cotă parte pentru despăgubirea ilegală a lui Gheorghe Stelian.

Omul de afaceri Dorin Cocoş şi fiul acestuia, Alin Cocoş, şi-au recunoscut faptele pentru care au fost trimişi în judecată în cel de-al doilea dosar al fostei şefe a DIICOT Alina Bica.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a luat în discuţie, vineri, măsurile preventive dispuse de procurori în dosarul disjuns din cel al despăgubirii ilegale acordate lui Gheorghe Stelian, pentru un teren supraevaluat.

Fostul şef al DIICOT Alina Bica este judecată în al doilea dosar pentru că a luat mită un teren, în schimbul intervenţiilor pentru despăgubirile acordate lui Gheorghe Stelian, pentru că l-ar fi ajutat pe Ovidiu Tender în dosarul în care este judecat şi pentru abuz în serviciu în cazul lui Videanu.

În acelaşi dosar sunt judecaţi omul de afaceri Dorin Cocoş, pentru trafic de influenţă (două fapte) şi dare de mită, şi fiul acestuia Alin Cocoş, pentru complicitate la trafic de influenţă şi complicitate la dare de mită.

Iată care sunt acuzaţiile în dosarul Bica 2:



×
Subiecte în articol: Dorin Cocos Alin Cocos
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close