Antena 3 CNN Actualitate Dumitru Gheorghiu, despre întâlnirea cu procurorul Doru Ţuluş pe scările sediului DNA: Era beat criţă

Dumitru Gheorghiu, despre întâlnirea cu procurorul Doru Ţuluş pe scările sediului DNA: Era beat criţă

Dumitru Gheorghiu, despre întâlnirea cu procurorul Doru Ţuluş pe scările sediului DNA: Era beat criţă
de S.T.    |    06 Aug 2014   •   23:09

Fostul specialist DNA - Serviciul Teritorial Târgu Mureş, Dumitru Gheorghiu, a continuat seria dezvăluirilor începute la Antena 3. Acesta a relatat în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea" o întâlnire pe care a avut-o cu procurorul Doru Ţuluş, fost şef al secţiei a II-a a DNA.

Fostul specialist economic al DNA a povestit că se afla în sediul DNA din Bucureşti şi se îndrepta spre biroul procurorului-şef Daniel Morar, coborând de la un etaj superior al clădirii.

Dumitru Gheorghiu a afirmat că de la capătul celălalt al scărilor venea o persoană despre care a gândit iniţial că s-ar simţi rău.

"Duhnea a băutură. Cred că era aproape de comă alcoolică. Când s-a uitat la mine, cu ochii lui mari şi albaştri, mi-am dat seama că era procurorul Doru Ţuluş. Mort de beat, la ora 16.00, în sediul instituţiei. Cu un gest reflex, am vrut să-l prind, fiindcă se prăbuşea, mi-a fost o mare milă de el. Dar mai milă mi-a fost de mine. După opt ani de DNA m-am întrebat ce caut eu în cloaca asta", a declarat Dumitru Gheorghiu, miercuri seară, la Antena 3.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea"

  


×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close