Antena 3 CNN Politică După Mihai Viteazul, Zgonea şi-a mai găsit un "coleg": pe Traian Băsescu

După Mihai Viteazul, Zgonea şi-a mai găsit un "coleg": pe Traian Băsescu

După Mihai Viteazul, Zgonea şi-a mai găsit un "coleg": pe Traian Băsescu
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    05 Apr 2013   •   19:28
După Mihai Viteazul, Valeriu Zgonea şi-a găsit un nou coleg. Preşedintele Camerei Deputaţilor le-a spus şcolarilor veniţi în vizită la Parlament că îl are coleg de bancă pe preşedintele Traian Băsescu.

Declaraţia a fost prezentată în ediţia de vineri a emisiunii "100 de minute", de la Antena 3.

Întrebat de elevi cum se înţelege cu şeful statului, Zgonea a răspuns:

"Cu domnul Băsescu nu trebuie să mă înţeleg, trebuie să colaboter. Trebuie să-i respecţi pe colegii tăi când te joci cu ei, el (Traian Băsescu - n.r.) este ca un coleg pentru mine. El este preşedintele României şi este un coleg instituţional. Instituţional adică, de la coleg la coleg, trebuie să-l respecţi: să-l las să stea în banca lui, să-i arăt care este banca lui, să-i arăt care este şi banca mea, să învăţăm împreună pentru România, să colaborăm împreună ca să luăm note mari pentru clasa noastră şi să spunem: clasa noastră este cea mai bună clasă din şcoală. Asta este competiţia. Iar clasa noastră se află în UE, iar acum există o competiţie ca să fie cea mai bună, ca să putem să vă aducem vouă şi părinţilor voştri bunăstare", le-a explicat preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeiu Zgonea, elevilor veniţi în vizită la Parlament.

În martie, şeful Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, spunea că domnitorul Mihai Viteazul este "colegul" său, în contextul în care vorbea despre steagul secuiesc de mari dimensiuni arborat la Baraolt.

"Eu sunt din oraşul lui Mihai Viteazul. Dacă ei vor să ridice acolo steagul cu care au plecat cu colegul meu, Mihai Viteazul, acum câteva sute de ani să cucerească nişte drepturi împotriva ungurilor, pe mine nu mă deranjează. Eu nu privesc cu atâta ură această chestiune, sunt colegi de-ai mei care arborează steagul Real Madridului sau Barcelonei, nu văd care e problema", a spus Zgonea, întrebat de jurnalişti dacă îl deranjează arborarea steagului secuiesc de la Baraolt.





×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close