Antena 3 CNN Actualitate Ecaterina Andronescu ar putea fi noul ministru al Educaţiei. "Vom face propunerea odată cu cea de la Cultură"

Ecaterina Andronescu ar putea fi noul ministru al Educaţiei. "Vom face propunerea odată cu cea de la Cultură"

Ecaterina Andronescu ar putea fi noul ministru al Educaţiei. "Vom face propunerea odată cu cea de la Cultură"
Sursa foto: Foto: Mediafax
19 Iun 2012   •   17:19

Victor Ponta a declarat că există posibilitatea ca Ecaterina Andronescu să fie propunerea sa pentru portofoliul Educaţiei, el precizând că nu a luat încă o decizie în acest sens şi că va face propunerea odată cu cea de la Cultură, scrie Mediafax.
   
Întrebat dacă există posibilitatea ca Ecaterina Andronescu să fie propusă ministru la Educaţie, Ponta a răspuns: "Există. Trebuie să fac propunerea pentru că zilele următoare, pe 30, expiră cele 45 de zile de intermat ale lui Liviu Pop. Nu am luat această decizie".
   
Ponta a spus că este foarte mulţumit de modul în care ministrul interimar Liviu Pop a reuşit să organizeze sesiunea de Bacalaureat.
   
Întrebat dacă are în vedere să-l titularizeze pe Pop, Ponta a răspuns: "Nu am zis asta. Va trebui o propunere pentru Cultură, atunci facem ambele propuneri odată".
   
Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, răspunzându-le jurnaliştilor care l-au întrebat despre interimatul de la Ministerul Educaţiei şi despre propunerea pentru acest portofoliu, că nu nu a luat încă o decizie, spunând apoi că are şi el premoniţii, precum Băsescu, că Andronescu  va fi ministru.
  

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close