Antena 3 CNN Actualitate Electrocutată pe vagon în timp ce îşi făcea poze

Electrocutată pe vagon în timp ce îşi făcea poze

Electrocutată pe vagon în timp ce îşi făcea poze
12 Mai 2015   •   08:06
 Imagini dramatice, în care un bărbat încearcă să salveze o fata din Republica Moldova care s-a electrocutat pe un vagon dezafectat, au fost surprinse de un martor. În imagini se vede cum adolescenta face eforturi să se ridice, iar salvatorul îi spune să nu se mişte. Bărbatul povesteşte apoi cum a rupt hainele în flăcări ale fetei cu mâinile goale. Eforturile sale au fost însă zadarnice. Tânăra a murit la scurt timp, chiar dacă a fost transportată la Spitalul de Arşi din Capitală.

Anna, o basarabeancă de 18 ani care era elevă la Iaşi, se urcase împreună cu o colegă pe vagonul unui marfar din gara Manta Roşie ca să-şi facă poze cu telefonul mobil. Amândouă s-au electrocutat pentru că linia era electrificată. Un bărbat care trecea întâmplător prin zonă a văzut accidentul şi a intervenit imediat.

Bărbatul a chemat ambulanţa, iar Anna a fost transportată la Spitalul de Arşi din Capitală, dar medicii nu au mai putut să facă nimic. Mama ei a venit în România să ridice trupul neînsufleţit al fetei. Colegii şi profesorii Annei, de la Liceul "Miron Costin" din Iaşi, vor s-o ajute pe mamă să-şi repatrieze copilul. În plus, au aprins candele pe bănci, la şcoală. Toţi spun că Anna era o fată veselă şi generoasă, şi îşi dorea să se facă psiholog. Anna va fi înmormântată în satul ei natal din Republica Moldova.

×
Parteneri
Peste 200 de turiști, prinși cu droguri pe litoral
x close