Antena 3 CNN Actualitate UPDATE. Elena Udrea rămâne în arest la domiciliu

UPDATE. Elena Udrea rămâne în arest la domiciliu

UPDATE. Elena Udrea rămâne în arest la domiciliu
de S.T.    |    15 Mai 2015   •   17:25
UPDATE - Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis vineri ca fostul ministru Elena Udrea să fie judecată în continuare în arest la domiciliu în dosarul "Gala Bute".

În schimb, judecătorii au decis să înlocuiască arestul la domiciliu cu măsura controlului judiciar pentru Gheorghe Nastasia - fost secretar general în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Ştefan Lungu - fost consilier al Elenei Udrea.

Ştirea iniţială:

Elena Udrea va ieşi astăzi pentru prima dată din arestul la domiciliu. Fostul ministru trebuie să meargă în faţa instanţei, unde se va judeca termenul pe fond din dosarul Gala Bute.

Procurorii DNA au trimis-o marţi în judecată în acest dosar. Udrea este acuzată de trei infracţiuni de luare de mită, precum şi de abuz în serviciu şi tentativă la folosirea de documente ori declaraţii false pentru a obţine pe nedrept de fonduri europene.

Faptele ar fi fost comise în perioada 2010 -2012, când Elena Udrea conducea Ministerul Dezvoltarii Regionale şi Turismului.

În acelaşi dosar au fost trimişi în judecată fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja şi omul de afaceri Tudor Breazu.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea arest la domiciliu
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close