Antena 3 CNN Actualitate Eroi în lupta pentru viaţă. Răzvan Petrescu: Uitasem cum e să mergi!

Eroi în lupta pentru viaţă. Răzvan Petrescu: Uitasem cum e să mergi!

Eroi în lupta pentru viaţă. Răzvan Petrescu: Uitasem cum e să mergi!
de S.T.    |    20 Apr 2014   •   18:32

Medicul Sorin Ianceu şi copilotul Răzvan Petrescu, supravieţuitori ai accidentului aviatic din Apuseni, au vorbit, duminică, la "Secvenţial cu Adrian Ursu", despre viaţa lor, la trei luni de la tragedie.

Le veţi preţui cu siguranţă pildele şi experienţele avute.

"A fost un accident cumplit. Am învăţat lecţia răbdării, lecţie pe care, mai ales atunci când eşti medic, e greu să o accepţi. E greu să stai într-un pat de spital, să te transformi din medic în pacient şi să fi departe şi totuşi atât de aproape de ceea ce iubeşti: sala de operaţie(...). Noi am învăţat atunci că lucrurile mari se obţin cu paşi mici", a afirmat medicul Ianceu.

La Secvenţial, Adrian Ursu a prezentat imagini cu Răzvan Petrescu, copilotul rănit în accidentul aviatic din Apuseni, făcând primi paşi, într-un bazin cu apă.

"Dorul pe care l-am avut pentru activităţile pe care le făceam înainte de accident se descrie foarte greu în cuvinte(...) Îmi lipseşte mersul, plimbările pe care le făceam, activitatea pe care o desfăşuram, dar am speranţa ca va fi bine în viitor", a declarat tânărul copilot, duminică, la Antena 3.

"Uitasem cum e să mergi", a mai spus Răzvan Petrescu.

Citeşte şi:

Din dragoste de viaţă. Măriuca a bătut sistemul medical găunos din România

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Secvenţial cu Adrian Ursu". 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close