Antena 3 CNN Actualitate Felix Rache: M-am săturat de politruci. Îi mulţumesc lui Ponta că a adus în guvern tineri tehnocraţi

Felix Rache: M-am săturat de politruci. Îi mulţumesc lui Ponta că a adus în guvern tineri tehnocraţi

Felix Rache: M-am săturat de politruci. Îi mulţumesc lui Ponta că a adus în guvern tineri tehnocraţi
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    04 Mar 2014   •   12:47

Jurnalistul Felix Rache îi laudă pe tinerii tehnocraţi propuşi ca miniştri în noul guvernul Ponta III şi spune că îi preferă pe aceştia în locul politrucilor.

 
"Cred că suntem foarte mulţi care nu-i cunoaştem pe tinerii aştia (noii viitori miniştri - n.r.), dar citindu-le CV-urile, eu am încredere în ei. Şi încă o dată îi mulţumesc domnului Victor Ponta că a adus în guvern tineri tehnocraţi, m-am săturat de tinerii politruci.
 
Eu cred că a făcut bine Ponta că a invitat în guvern tineri ca doamna de la Finanţe, Ioana Petrescu, la 34 de ani cu Harvard, domnul Răzvan Cotovelea (propus la Ministerul pentru Societatea Informaţională - n.r.), mai este la IMM-uri Florin Jianu, înţeleg că vine din mediul privat", a comentat marţi, Felix Rache, la emisiunea Previziunile zilei, de la Antena 3.
 
Jurnalistul a precizat, însă, că nu va fi niciodată de acord cu propunerea Bănicioiu la Ministerul Sănătăţii. "Pe Bănicioiu îl recomandă doar relaţia de prietenie cu Victor Ponta".

Guvernul Ponta III, proba în Parlament. Noul Executiv va avea 25 de miniştri şi patru vicepremieri

Citiţi şi Kelemen Hunor, ironizat din prima zi de guvernare. Felix Rache: Să ne mulţumească, pentru că nu e şi Vadim Tudor
 
Felix Rache, despre viitorul ministru al Sănătăţii: Pe Bănicioiu îl recomandă doar relaţia de prietenie cu Victor Ponta
 

×
Subiecte în articol: Felix Rache Ioana Petrescu
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close