Antena 3 CNN Actualitate Femeia din Braşov care şi-a ucis bebeluşul a făcut-o în numele lui Dumnezeu

Femeia din Braşov care şi-a ucis bebeluşul a făcut-o în numele lui Dumnezeu

Femeia din Braşov care şi-a ucis bebeluşul a făcut-o în numele lui Dumnezeu
Sursa foto: Foto: Antena 3
25 Feb 2012   •   11:15
Update 12:00 - Femeia din Braşov care şi-a ucis copilul de şase luni şi i-a tranşat cadavrul şi-a motivat gestul prin versete biblice. Femeia susţine că a oferit copilul jertfă lui Dumnezeu, conform unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie, citat de Mediafax.

„Pe perioada anchetei, femeia a invocat versete biblice din Vechiul Testament care spun că , a arătat procurorul”.



Femeia din Braşov care şi-a ucis bebeluşul de şase luni şi i-a tranşat cadavrul a fost reţinută vineri noapte, după mai multe ore de audieri. Femeia a declarat aici că cei doi copii mai mari erau acasă în momentul comiterii crimei şi că ea i-a trimis pe aceştia în altă cameră, conform Mediafax.


Conform purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, Lucreţia Teleki, femeia a primit mandat de reţinere pentru 24 de pre şi urmează să fie prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru omor deosebit de grav.

Monica Iudeanuă va fi examinată de un medic psihiatru, iar în funcţie de rezultatul examinării se va stabili dacă femeia a acţionat cu discernământ sau nu.

"După ce va fi examinată de medic se va stabili dacă era în deplinătatea facultăţilor mintale când a făcut atrocitatea. Dacă va fi găsită că a acţionat fără discernământ, atunci probabil va fi internată într-un ospiciu şi nu va face închisoare. Au fost cazuri de genul acesta când s-au comis fapte grave, iar autorii au fost găsiţi fără discernământ şi au ajuns la ospiciu", a mai spus purtătorul de cuvânt al Parchetului TMF Braşov.

Braşoveanca şi-a ucis, vineri, bebeluşul de şase luni, apoi l-a tăiat în mai multe bucăţi şi l-a pus în pungi de plastic. Ea a fost găsită de soţul ei, în jurul orei 15:00, bărbatul fiind cel care a chemat Poliţia.

Cei doi mai au încă şase copii, cinci băieţi şi o fată.


×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close