Antena 3 CNN Actualitate Femeia găsită spânzurată de calorifer într-un apartament din Primăverii, jurnalistă şi expertă în comunicare

Femeia găsită spânzurată de calorifer într-un apartament din Primăverii, jurnalistă şi expertă în comunicare

Femeia găsită spânzurată de calorifer într-un apartament din Primăverii, jurnalistă şi expertă în comunicare
Sursa foto: Foto: Agerpres
06 Iul 2011   •   12:44
Femeia de 44 de ani care a fost găsită în stare de putrefacţie într-un imobil din cartierul bucureştean Primăverii era jurnalistă şi expertă în comunicare. Ea a fost găsită spânzurată de calorifer, în camera alăturată aflându-se cadavrul în putrefacţie al mamei sale de 77 de ani. Potrivit anchetatorilor, jurnalista s-ar fi sinucis. Cercetările continuă însă în acest caz.

Cristina Manuela Verona este fostul redactor-şef al revistelor Elle România şi Reader's Digest. CV-ul său, postat pe internet, arată că femeia a lucrat ca redactor şi PR pentru compania Grafitti BBDO Advertising şi pentru The United Nations High Commissioner for Refugees (UNHCR).

Potrivit unei prietene a jurnalistei, Alison Mutler, şefa AP Bucureşti, citată de EVZ.ro, Cristina Manuela Verona a fost o foarte bună jurnalistă, specialistă în limbi străine şi PR. Iubea animalele, în special de cai, și era pasionată de maşini luxoase.

Femeia trecuse printr-un divorţ şi nu era implicată în vreo relație. Potrivit altor apropiaţi ai femeii, Cristina a avut multe decepții sentimentale.

Cadavrul jurnalistei şi cel al mamei ei au fost descoperite marţi noapte într-un apartament din cartierul bucureştean Primăverii. Medicii spun că decesul ar fi survenit cu cel putin trei zile în urmă.

Jurnalista a fost descoperită spânzurată de calorifer şi avea multiple plăgi tăiate pe corp. Mama ei, în vârstă de 77 de ani, a fost descoperită dezbrăcată, într-o altă cameră.

Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a fost solicitat de către un bărbat în Bulevardul Primăverii. Surse din cadrul Poliţiei Capitalei au afirmat că la 112 s-a primit un apel din partea vecinilor, care au reclamat un miros foarte puternic de putrefacţie.
 



×
Subiecte în articol: jurnalist deces
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close