Antena 3 CNN Actualitate Fenechiu, după decizia de condamnare: Nu voi demisiona din Parlament. Din acest moment voi trata cu seriozitate cazul

Fenechiu, după decizia de condamnare: Nu voi demisiona din Parlament. Din acest moment voi trata cu seriozitate cazul

Fenechiu, după decizia de condamnare: Nu voi demisiona din Parlament. Din acest moment voi trata cu seriozitate cazul
Sursa foto: Foto: Antena 3
12 Iul 2013   •   16:43

Ministrul demisionar al Transporturilor, Relu Fenechiu, a afirmat că nu va demisiona din Parlament, în urma deciziei de condamnare pronunţată vineri, în dosarul ''Transformatorul'', informează Mediafax.

"Nu voi demisiona din Parlament", a spus Fenechiu, deputat din partea PNL.

De asemenea,
Fenechiu a declarat, într-un interviu pentru gândul.info, că nu a demisionat încă din Minister şi că va face acest lucru după ce va purta o discuţie cu premierul Victor Ponta.

Anterior, premierul
a anunţat că va prelua interimatul la conducerea Ministerului Turismului, după ce ministrul în funcţie Relu Fenechiu a spus că demisionează, în urma condamnării la cinci ani de închisoare cu executare.

Fenechiu a arătat că până în prezent nu a tratat cu seriozitate procesul în care este implicat deoarece ştia că este nevinovat, dar că din acest moment va trata cu seriozitate cazul.

"Nu mai fac niciun comentariu, pentru că nu înţeleg nimic. Mă voi lupta în continuare. Ştiindu-mă nevinovat, nu am tratat procesul cu seriozitate, însă din acest moment îl voi trata", a declarat Fenechiu.
   
El a precizat că în perioada următoare va prezenta o serie de documente în premieră care îi demonstrează nevinovăţia, precum şi un comunicat de presă.

Relu Fenechiu a fost condamnat, vineri, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul ''Transformatorul'' la cinci ani de închisoare cu executare pentru abuz în serviciu în formă calificată.

În plus, Fenechiu a mai primit o pedepasă de trei ani în care îi vor fi interzise anumite drepturi.

×
Subiecte în articol: Relu Fenechiu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close