Antena 3 CNN Actualitate Fiica lui Gheorghe Ştefan, tunuri imobiliare în Bucureşti şi Piatra Neamţ

Fiica lui Gheorghe Ştefan, tunuri imobiliare în Bucureşti şi Piatra Neamţ

Fiica lui Gheorghe Ştefan, tunuri imobiliare în Bucureşti şi Piatra Neamţ
de M.T.    |    18 Mar 2014   •   07:56

Familia lui Gheoghe Ştefan, primarul din Piatra Neamţ, face afaceri extrem de profitabile din imobiliare.

Renumit pentru implicarea sa în fotbal, Pinalti pare să-şi fi lăsat restul afacerilor pe mâna copiilor. Fiica lui Gheorghe Ştefan s-a dovedit un investitor de succes pe piaţa imobiliară, unde cumpără ieftin şi vinde scump, cu profituri de milioane de euro.

Afacerile dubioase cu imobiliare ale familiei primarului din Piatra Neamţ au fost dezvăluite în emisiunea "Secvenţial".

În 2008, Georgiana Ştefan a cumpărat 25% din drepturile litigioase pentru un teren din sectorul 3 al Capitalei, unde primar era Liviu Negoiţă, membru de vază al Partidului Democtrat Liberal. În numai doi ani, fiica renumitului Pinalti a obţinut de pe urma afacerii un profit uriaş.

Cu un an înainte, fata lui Pinalti mai dădea un tun imobiliar. Cumpăra în Piatra Neamţ, oraş condus de tatăl său,un teren de 4.500 de metri pătraţi de la fosta societate de transport în comun a oraşului.

Georgiana Ştefan plătea atunci 400.000 de lei şi încasa, după numai 7 luni, 800.000 de euro, pentru vânzarea terenului unui constructor de hipermarketuri.

Terenul respectiv era în litigiu, revendicat de câţiva cetăţeni, a căror cerere fusese blocată chiar de Gheorghe Ştefan.

×
Subiecte în articol: gheorghe stefan Piatra Neamț Secvential
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close