Antena 3 CNN Actualitate Focuri de armă într-un restaurant din Târgovişte: Bărbat, rănit uşor de către un tânăr

Focuri de armă într-un restaurant din Târgovişte: Bărbat, rănit uşor de către un tânăr

Focuri de armă într-un restaurant din Târgovişte: Bărbat, rănit uşor de către un tânăr
Sursa foto: Foto: glasul-hd.ro
16 Mar 2012   •   18:39

Un bărbat din Târgovişte a tras, vineri seară, două focuri de armă cu un pistol cu bile într-o pizzerie din oraş şi l-a ameninţat cu cuţitul pe fostul său cumnat, informează Mediafax. Victima a fost rănită la cap şi la un picior. La această oră, agresorul este căutat de poliţişti.
   
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, incidentul, în care au fost implicaţi doi bărbaţi, a avut loc într-o pizzerie din centrul municipiului Târgovişte, situată în apropierea Colegiului Economic, în local aflându-se mai multe persoane, care nu au fost însă rănite.
   
Conform martorilor, unul dintre bărbaţi a intrat în pizzerie şi a tras două focuri de armă cu pistolul cu bile în momentul în care l-a văzut pe fostul său cumnat în interiorul localului, după care a scos un cuţit şi l-a atacat, lovindu-l cu mânerul în cap şi cu lama în picior şi la abdomen.
   
Din primele date ale anchetatorilor a reieşit că între bărbatul care a tras şi victimă a avut loc un schimb dur de replici, apoi agresorul l-a ameninţat cu cuţitul şi a tras două focuri de armă, fugind de la faţa locului.
   
În urma incidentului, victima a suferit răni la cap, la un picior şi la abdomen, urmând să fie transportat la spital.



×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close