Antena 3 CNN Actualitate I-a făcut cadou 2 milioane de euro, dar e doar un vânzător. Salvatorul financiar al Elenei Udrea, un paravan

I-a făcut cadou 2 milioane de euro, dar e doar un vânzător. Salvatorul financiar al Elenei Udrea, un paravan

I-a făcut cadou 2 milioane de euro, dar e doar un vânzător. Salvatorul financiar al Elenei Udrea, un paravan
Sursa foto: Foto: Intact Images
04 Iun 2012   •   14:24

Alexandru Faur, cel care a salvat-o pe Elena Udrea de creditul în valoare de 3,3 milioane de euro care îi provoca insomnii, este un simplu angajat într-un magazin de pe Calea Victoriei. Dezvăluirea a fost făcută sâmbătă seara de Antena 3, în cadrul emisiunii “Exces de putere“, realizată de Oana Stancu.

Alexandru Faur a plătit cu două milioane de euro mai mult pe terenul pe care Elena Udrea îl deținea pe malul lacului Grivița, deși veniturile sale sunt mai mult decât modeste. Din anul 2000 până în prezent, tânărul de 33 de ani nu a câștigat mai mult de 1000 de lei pe lună, fiind ani în care nu a declarat Fiscului niciun venit. De asemenea, firma acestuia, Faur Finance & Consulting SRL înregistrează pierderi de la an la an mai mari. Paradoxal, Faur afișează un lux demn de Elena Udrea, conducând un Bentley de 200.000 de euro, înregistrat pe numele său, și răsfățându-se în același lux în vacanțe la Monte Carlo, Las Vegas, Porto Banus, Hong Kong sau Saint Tropez.

În aceste condiții, Alexandru Faur pare doar un paravan al unei rețele din care fac parte Gheorghe Stelian,cel de la care Elena Udrea a cumpărat terenul din Floreasca, și omul de afaceri Puiu Popoviciu. Faur este angajat în magazinul iubitei lui Puiu Popoviciu, iar prietenul său bun și partenerul de călătorii, Alin Negulescu este directorul de vânzări la Băneasa Investments, deși anterior fusese doar samsar de mașini. Puiu Popoviciu este implicat în tranzacții imobiliare cu familia lui Traian Băsescu. După ce fostul primar general a semnat documentația avantajoasă pentru afacerea Băneasa, fiica acestuia, Ioana, a achiziționat un penthouse de 1.500.000 de euro în cartierul lui Popoviciu, iar notariatul acestuia își desfășoară activitatea în conacul aflat tot pe domeniul Popoviciu.

Realizatorii “Exces de putere“ au remarcat și că în ultimele luni orice urmă a lui Alexandru Faur a fost ștearsă de pe internet. Într-o operațiune demnă de serviciile secrete, au dispărut nu doar conturile de facebook sau alte rețele de socializare, dar și fotografii de la evenimetele mondene sau de la petrecerile cluburilor pe care Faur le frecventează.





×
Subiecte în articol: Elena Udrea cadou
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close