Antena 3 CNN Actualitate În premieră: Măcelul din pădure, departe de final. JAF cu premeditare

În premieră: Măcelul din pădure, departe de final. JAF cu premeditare

În premieră: Măcelul din pădure, departe de final. JAF cu premeditare
de S.T.    |    21 Sep 2014   •   21:33

Duminică seară, la "În premieră", în prima ediţie a sezonului 8, Carmen Avram a prezentat un reportaj cutremurător despre masacrele din păduri.

Pentru foarte mulţi români bogăţia acestei ţări nu mai e demult o binecuvântare, ci un blestem, a afirmat Carmen în debutul materialului care depăşeşte imaginaţia oricui. "Dacă nu ne-o iau alţii, ne-o furăm singuri şi după aceea o vindem altora", a adăugat ea.

În zona Parcului Naţional Piatra Craiului e prăpăd mare. Sus în munte, foarte departe de ochii noştri, au dispărut mii de hectare de păduri. Şi măcelul din pădure continuă. Cum? Cu ajutorul nemijlocit al unor oameni ai statului!

În plus, a apărut o fundaţie străină care cumpără munţii imediat după ce au fost retrocedaţi ilegal unor personaje cu influenţă la nivel naţional.

Peste munţii din Rucăr-Bran pare că a căzut o bombă. Munţi întregi au rămas fără un copac, iar pentru acest dezastru se fac responsabili doar câţiva oameni. Şi-au retrocedat pădurile, au tăiat şi au vândut tot, dar, mai presus de toate, s-au îmbogăţit.

Localnicii spun că în acest şir de ilegalităţi sunt implicaţi primari, prefecţi, şefi de ocoale, inspectori, generali de armată, judecători şi şefi de tribunal. Toţi şi-au luat partea, dar n-au prea fost deranjaţi de procurori.


Vezi în materialele video de mai sus cât s-a tăiat din pădurile noastre ilegal.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "În premieră cu Carmen Avram".

×
Subiecte în articol: In premiera carmen avram defrisari paduri
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close