Antena 3 CNN Actualitate Întreţinerea va atinge sume astronomice: Se va scumpi cu până la 300%, din cauza apei calde şi a căldurii

Întreţinerea va atinge sume astronomice: Se va scumpi cu până la 300%, din cauza apei calde şi a căldurii

Întreţinerea va atinge sume astronomice: Se va scumpi cu până la 300%, din cauza apei calde şi a căldurii
Sursa foto: Foto: INTACT Images
03 Oct 2011   •   22:59

România este pe muchie de cuţit. Hidrocentralele nu mai pot produce cât obişnuiau să producă. Suntem în momentul de faţă predispuşi la o cădere masivă.

Iulian Iancu, preşedintele Comisiei de Industrii din Camera Deputaţilor, a prezentat în direct la Antena 3 tabelul privind preţul gazelor naturale, pe ultimul trimestru al acestui an.

"Preţul gazelor de import va modifica în această iarnă coşul de gaze naturale, respectiv tot ce este industrie, tot ce înseamnă agenţi economici în această ţară. Vom avea în coş 55% import, cu o creştere de 33%. Toate produsele de la lapte, pâine, până la apă caldă, căldură şi lumină din casele românilor vor creşte foarte mult", a spus Iancu, în exclusivitate la „Sinteza Zilei“, cu Mihai Gâdea.

„Procentele sunt de la 4%, la pâine, până la chiar 300%, la apă caldă şi căldură“, a declarat preşedintele Comisiei de Industrii din Camera Deputaţilor.

Vezi mai jos detaliile referitoare la scumpirile care îi aşteaptă pe români.

 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close