Antena 3 CNN Actualitate Inundaţiile au făcut din nou victime. Un bărbat a dispărut în apele învolburate în timp ce voia să ajungă acasă. Nu a fost nici acum găsit

Inundaţiile au făcut din nou victime. Un bărbat a dispărut în apele învolburate în timp ce voia să ajungă acasă. Nu a fost nici acum găsit

Inundaţiile au făcut din nou victime. Un bărbat a dispărut în apele învolburate în timp ce voia să ajungă acasă. Nu a fost nici acum găsit
de O.P.    |    29 Iul 2014   •   05:53

Ploile puternice au făcut din nou victime. Un bărbat de 64 de ani din Vâlcea a fost luat de viitură de pe un podeţ şi a dispărut în apele învolburate. Pompieri şi voluntarui l-au căutat ore în şir în zadar. Ploile au făcut ravagii şi în alte localităţi din ţară. În judeţele Gorj şi Dolj, sute de gospodării au fost inundate.

Un bărbat de 64 de ani din comuna vâlceană Stroieşti a încercat să traverseze râul ca să ajungă acasă. Podeţul pe care se afla s-a rupt şi bărbatul a fost luat de ape. Toată suflarea comunei a pornit să-l caute. În zadar.

În Gorj, ploile au făcut prăpăd în localitatea Bengeşti- Ciocadia. Râul Galbenu a ieşit din matcă după ce un dig de protecţie s-a rupt şi a fost luat de viitură. Peste 150 de jandarmi, angajaţi ISU şi voluntari au improvizat un zid de protecţie din saci de nisip. Dar apa a apucat sî intre în curţi şi în case.

A plouat torenţial şi în localitatea Dăneşti, unde apele râului care traversează comuna s-au revărsat şi au intrat în curţile oamenilor.

În Dolj, sute de gospodării din localitatea Motoci au fost inundate.

În Vâlcea, staţiunea Voineasa a fost izolată aproape 24 de ore după ce aluviunile de pe versanţi au blocat şoseaua. Utilajele au acţionat până ieri după-masă ca să redea drumul circulaţiei.

×
Subiecte în articol: inundatii
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close