Antena 3 CNN Actualitate Ioan Rus confirmă discuţia cu Adrian Năstase: Am încercat să îl opresc de la gestul extrem

Ioan Rus confirmă discuţia cu Adrian Năstase: Am încercat să îl opresc de la gestul extrem

Ioan Rus confirmă discuţia cu Adrian Năstase: Am încercat să îl opresc de la gestul extrem
Sursa foto: Foto: INTACT Images
21 Iun 2012   •   16:39

Fostul premier român Adrian Năstase a avut o convorbire telefonică cu ministrul de Interne Ioan Rus, imediat după anunţarea verdictului Înaltei Curţi. În urma acestei convorbiri, confirmate la Antena 3 de Ioan Rus, ministrul şi-ar fi dat seama de intenţiile fostului premier.

"Am avut o discuţie cu Adrian Nastase. Mi-am dat seama că are de gând să facă un gest extrem şi am încercat să fac tot posibilul să îl opresc. Nu aş fi putut trăi cu asta. Nu am încercat să îl opresc în calitate de ministru, ci ca om" a declarat ministrul de Interne Ioan Rus la Antena 3.

Ioan Rus i-a spus lui Năstase că există două variante care să-l fereasca de imaginea unui fost prim ministru plimbat cu nişte cătuşe la mâini prin faţa camerelor de luat vederi: fie se prezintă singur la sediul Directiei Cercetari Penale, arestul din Rahova, pentru a fi încarcerat, fie este trimisă o echipă de poliţie la el acasă, cu geamuri fumurii, care să intre în garaj, să intre toţi în Adrian Năstase a încercat să îşi ia viaţa, împuşcându-se cu un revolver Smith and Wesson, calibrul 45. Acesta şi-a îndreptat arma spre cap, iar datorită intervenţiei prompte a poliţistului care îl însoţea plaga nu a fost fatală.



×
Subiecte în articol: Adrian Nastase Ioan Rus
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close