Antena 3 CNN Actualitate Iosif Chirică, şeful poliţiei din Slobozia, surprins la un şpriţ cu un interlop (FOTO şi VIDEO)

Iosif Chirică, şeful poliţiei din Slobozia, surprins la un şpriţ cu un interlop (FOTO şi VIDEO)

Iosif Chirică, şeful poliţiei din Slobozia, surprins la un şpriţ cu un interlop (FOTO şi VIDEO)
16 Aug 2009   •   21:24

Zeci de persoane sunt audiate duminică seară la Slobozia, în legătură cu scandalul de sâmbătă noapte, când patru persoane au fost rănite, în urma unei răfuieli între clanuri.

Scandalul scoate la lumină, din nou, debandada din Poliţia Slobozia. Şeful poliţiei municipale, Iosif Chirică, a fost filmat şi fotografiat la un şpriţ cu interlopul Gigi Piticu.

Cele mai expresive sunt fotografiile de la cheful restrâns dintre Iosif Chirică şi interlopul Gigi Piticu. Cei doi stau la masă, închină pahare cu vin, iar la un moment dat poliţistul cedează.





Acesta cade întâi cu capul pe masă. Gazda, amabilă, îi oferă un loc pe canapea, de care Chirică se bucură din plin.






Când imaginile au ieşit la iveală, comisarul a încercat să se scoată basma curată. A susţinut că înainte de întregul episod fusese... drogat cu Xanax la un restaurant din oraş.


A făcut şi o plângere penală. Dar la câteva luni bune după ce fuseseră făcute înregistrările. Extrem de relevante de altfel pentru relaţia dintre cele două tabere, teoretic, opuse.






În apărarea lui Chirică a sărit şi şeful său direct, comisarul Stan Bâtlan, comandantul Poliţiei judeţene. Nici el nu a reuşit însă să explice cum a ajuns colegul său de la cârciumă la casa lui Gigi Piticu dacă se afla sub influenţa substanţelor medicale.

Deşi Inspectoratul Judeţean de Poliţie a anunţat imediat după declanşarea scandalului că Iosif Chirică este cercetat într-o anchetă internă, nu s-a declanşat nicio cercetare. Explicaţia lui Bâtlan: Chirică este, de fapt, o victimă!





Focuri de armă în Slobozia

Toate aceste dezvăluiri au fost făcute în urma scandalului de sâmbătă noapte. Două grupări rivale de rromi s-au bătut, pe fondul unui conflict mai vechi, pornit de la bani.

În conflict, un bărbat a deschis focul şi a rănit două persoane. Alte două persoane au fost tăiate cu sabia.

Poliţiştii şi jandarmii au reuşit în cele din urmă să aplaneze conflictul. 32 de persoane au fost audiate.

După scandalurile din Ialomiţa, Ministrul de interne Dan Nica a cerut Inspectorului general al Poliţiei Române să facă o verificare a activităţii Poliţiei din acest judeţ.

Potrivit unor surse, şeful IPJ Ialomiţa va fi demis.



Antena 3


×
Subiecte în articol: slobozia
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close