Antena 3 CNN Actualitate Jose Manuel Barroso a ajuns la Palatul Parlamentului unde se desfăşoară Congresul PPE

Jose Manuel Barroso a ajuns la Palatul Parlamentului unde se desfăşoară Congresul PPE

Jose Manuel Barroso a ajuns la Palatul Parlamentului unde se desfăşoară Congresul PPE
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    17 Oct 2012   •   16:24
UPDATE 17:20- Jose Manuel Barroso a plecat de la Guvern, acolo unde a avut o discuţie cu premierul Victor Ponta. Preşedintele Comisiei Europene a ajuns la Palatul Parlamentului, unde se desfăşoară Congresul Partidului Popular European.

Barroso a sosit la Parlament imediat după preşedintele Traian Băsescu, în jurul orei 17.15. După 10 minute, a sosit la Parlament şi cancelarul german.

Merkel a fost însoţită de consilierul prezindenţial Cristian Diaconescu.

Jose Manuel Barroso, preşedintele Comisiei Europene, a ajuns la Palatul Victoria pentru o discuţie cu premierul Victor Ponta, oficialul european urmând să participe apoi la Congresul Partidului Popular European (PPE), organizat la Bucureşti, scrie Mediafax.

Premierul Victor Ponta a declarat anterior că principala temă a discuţiei pe care o va avea, miercuri, cu şeful CE va fi rezolvarea problemelor legate de absorbţia fondurilor europene.

El a precizat că va mai discuta cu preşedintele Comisiei Europene despre calendarul aderării la Schengen, alocările în exerciţiul bugetar 2014-2020, integrarea socială a romilor, precum şi despre o procedură transparentă de numire a procurorului general şi a şefului DNA.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close