Antena 3 CNN Actualitate Judecătoarea Carmen Mladen, acuzată că şi-a şantajat amantul, suspendată din funcţie

Judecătoarea Carmen Mladen, acuzată că şi-a şantajat amantul, suspendată din funcţie

Judecătoarea Carmen Mladen, acuzată că şi-a şantajat amantul, suspendată din funcţie
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    22 Iun 2012   •   12:48

Judecătoarea Carmen Elena Mladen, acuzată că l-a şantajat pe amantul său, va fi suspendată din funcţie, a decis, joi, Consiliul Superior al Magistraturii, ca urmare a punerii în mişcare a acţiunii penale, informează un comunicat al CSM, potrivit Agerpres.

"În şedinţa din data de 21 iunie, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât (...) suspendarea din funcţie a doamnei Carmen Elena Mladen, judecător la Curtea de Apel Craiova, ca urmare a punerii în mişcare a acţiunii penale împotriva acesteia, începând cu data de 14 iunie", se arată în comunicatul CSM.

Judecătoarea Carmen Mladen de la Curtea de Apel Craiova, acuzată de şantaj, şi complicele ei Ionel Stoian rămân în arest, instanţa supremă respingând, vineri, cererea acestora de cercetare în libertate.

Pe 14 iunie, Curtea de Apel Bucureşti a decis arestarea preventivă pentru 29 de zile a judecătoarei Carmen Mladen, acuzată de şantaj. Judecătoarea a fost reţinută pe 14 iunie de procurorii DNA, împreună cu un complice, Ionel Stoian.

Potrivit DNA, în perioada 28 mai - 12 iunie 2012, Mladen şi Ionel Stoian au constrâns un bărbat, în mod repetat, să le dea sume de bani, sub ameninţarea că vor da în vileag fapte presupus compromiţătoare.

În acest fel, cei doi au urmărit obţinerea, în mod injust, a sumei de 5.000 euro de la bărbatul respectiv, banii fiind primiţi pe 13 iunie de judecătoarea din Craiova.

Presa locală a publicat fotografii cu judecătoarea Carmen Mladen coborând din maşina unui interlop din Craiova, Ion Ilie, zis "Ilie Puşcărie", fost subofiţer la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Craiova.

Întâlnirea dintre interlop şi judecătoare ar fi avut loc în data de 14 februarie 2006, cu o zi înainte ca Mladen să se pronunţe asupra recursului înaintat de un lichidator judiciar împotriva unei tranzacţii al cărei beneficiar era "Ilie Puşcărie".

În 2011, Carmen Mladen, în calitate de candidat pentru un post la Secţia Comercial din cadrul Curţii Supreme de Justiţie, a declarat membrilor CSM că dosarul în care era implicat Ion Ilie a fost soluţionat corect, iar fotografiile apărute în presă erau falsificate.




×
Subiecte în articol: amant bani Craiova
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close