Antena 3 CNN Actualitate Jurnalist: Un coleg de serviciu al comisarului-şef Berbeceanu, care voia să-i ia locul, a înscenat totul

Jurnalist: Un coleg de serviciu al comisarului-şef Berbeceanu, care voia să-i ia locul, a înscenat totul

Jurnalist: Un coleg de serviciu al comisarului-şef Berbeceanu, care voia să-i ia locul, a înscenat totul
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    28 Oct 2013   •   00:09

Un coleg de serviciu al lui Traian Berbeceanu, respectiv Alin Muntean, care voia să-i ia locul comisarului-şef de la Crimă Organizată Alba, ar fi încercat să se răzbune pe acesta şi i-a înscenat totul, susţine jurnalistul Robert Wagner.

Wagner susţine că în cazul arestării lui Traian Berbeceanu este vorba de o răzbunare a unui coleg care încerca să-i ia locul şi, astfel, i-a înscenat toate aceste fapte.

Totul a pornit de la un dosar instrumentat de Berbeceanu, în care au fost reţinuţi un coleg de la Crimă Organizată şi şeful de la SRI Alba, susţine Wagner.

Cum nu iese fum fără foc, aici "focul" ar fi fost creat de cei de la DIICOT şi câţiva poliţişti de la Crimă Organizată, din subordinea lui Ioan Mureşan (procuror-şef DIICOT - n.r.).

"După acest caz, Mureşan şi Muntean (Alin Muntean, ofiţer BCCO Alba - n.r.) au început să se intereseze de cazurile la care lucrează Berbeceanu şi s-au fabricat probe ca el să fie reţinut", a mais psu Robert Wagner, duminică, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Totuşi, Berbeceanu ştia că i se pregăteşte ceva şi a început să strângă probe, a mai precizat Wagner.

Comisarul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, fiind acuzat de procurorii DIICOT Alba că a sprijinit o grupare infracţională, care făcea evaziune fiscală cu produse petroliere.

Citiţi şi Secvenţial. Pe cine a DERANJAT Traian Berbeceanu? La compromiterea comisarului-şef "se lucra încă din 2007"


×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close