Antena 3 CNN Actualitate Locotenentul protestatar: Sunt urmărit. Mă simt ca în filmele cu James Bond

Locotenentul protestatar: Sunt urmărit. Mă simt ca în filmele cu James Bond

Locotenentul protestatar: Sunt urmărit. Mă simt ca în filmele cu James Bond
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    26 Ian 2012   •   20:23

Locotenentul protestatar Alexandru Gheorghe, care a apărut luni seară, în uniformă, în Piaţa Universităţii, a declarat, joi, că se simte ameninţat de gestul făcut şi nu mai doarme acasă deoarece este urmărit de o maşină neagră, informează Mediafax.

"Nu am mai dormit acasă de luni seară, dorm la un prieten ofiţer. Încontinuu sunt supravegheat de o maşină neagră. Am fost urmărit încă de la plecarea mea din Capitală. Am ajuns să mă simt ca în filmele cu James Bond", a spus Alexandru Gheorghe.

Militarul a spus că, miercuri seară, a observat o maşină neagră cu număr de Bucureşti parcată lângă blocul în care şi-a petrecut noaptea.

"Dimineaţă (joi - n.r.), am ieşit în civil ca să merg acasă, să mă schimb. Aceeaşi maşină, tot doi bărbaţi în ea. Am mers la maşină să-i întreb cine sunt şi ce vor. Nu au vrut nici măcar să lase geamul jos. Când au văzut că scot telefonul şi-i filmez, au început să claxoneze, au pornit avariile, după care au demarat în trombă. Am şi martori care pot confirma ceea ce spun, precum şi filmarea", a adăugat locotenentul.

Acesta a adăugat că, din informaţiile pe care le are, riscă amânarea avansării în grad. De asemenea, locotenentul afirmă că superiorii săi, înainte de a spune că este cercetat de un consiliu de judecată, ar fi trebuit, conform regulamentului, să îi dea un avertisment, ca primă sancţiune.

Luni seară, un militar în uniformă şi-a făcut apariţia, în Piaţa Universităţii, cu declaraţii de susţinere la adresa protestatarilor, afirmând că "s-a săturat de batjocura din această ţară". El le-a reamintit protestatarilor din piaţă că 24 Ianuarie este Ziua Unirii, i-a îndemnat să nu aibă încredere în clasa politică şi să continue manifestaţiile.

Militarul s-a recomandat Alexandru Gheorghe, locotenent, în vârstă de 27 de ani, încadrat la Flotila 71 Aeriană Câmpia Turzii.

Citeşte şi Locotenentul Alexandru Gheorghe, care a fost invitat luni seară la Antena 3, după ce a mers să protesteze în uniformă, a apărut la CNN.


×
Subiecte în articol: amenintat
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close