Antena 3 CNN Actualitate Mărturii ignorate de anchetatori: O bătrână, violată de şapte ori de ucigaşul studentei japoneze

Mărturii ignorate de anchetatori: O bătrână, violată de şapte ori de ucigaşul studentei japoneze

Mărturii ignorate de anchetatori: O bătrână, violată de şapte ori de ucigaşul studentei japoneze
Sursa foto: Foto: Antena 1
de S.T.    |    10 Sep 2012   •   22:48

Dacă cei pe care îi plătim să facă dreptate îşi făceau meseria atunci când trebuia, două femei încă mai trăiau, iar altele nu treceau prin cel mai negru coşmar din viaţa lor.

Nicolae Vlad, violatorul de la Baloteşti, ar fi ajuns acolo unde îi este locul: departe de societate. O bătrână de 78 de ani, o altă victimă, a povestit reporterilor Observatorului experienţa şocată prin ce a trecut. A povestit şi anchetatorilor, dar a fost ignorată.

Violatorul îşi sfidează interlocutorii. Şi tot aşa proceda cu victimele sale. Nu auzea ţipetele lor de groază şi nu vedea lacrimile lor. Nu-l impresionau rugăminţile şi nici ameninţările că va fi dat pe mâna legii. În 2010, nu mai puţin de 7 ori a intrat în casa unei bătrâne. Şi tot de atâtea ori a chinuit-o.

În vârstă, fără copii ori nepoţi şi ţintuită la pat, doamna Mariana a fost victimă sigură. De ruşine şi mai ales de frică, femeia a preferat să tacă. După o vreme, cei care îi mai dădeau câte o mână de ajutor în gospodărie au observat urmele agresiunii, iar femeia a mărturisit calvarul. Şi tot atunci Poliţia a fost anunţată, dar atacatorul n-a păţit nimic.

O anchetă deschisă zilele trecute va trebui să stabilească cine şi de ce a greşit.








 

×
Subiecte în articol: anchetatori ancheta
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close