Antena 3 CNN Actualitate Medicul prins luând mită, după ce a aruncat banii pe jos: "Pentru un AVORT iau cel puţin 700 de lei"

Medicul prins luând mită, după ce a aruncat banii pe jos: "Pentru un AVORT iau cel puţin 700 de lei"

Medicul prins luând mită, după ce a aruncat banii pe jos: "Pentru un AVORT iau cel puţin 700 de lei"
Sursa foto: Foto: ghidcabinet.ro
de M.Z.    |    17 Aug 2012   •   10:50

Un medic ginecolog de la maternitatea Bucur a fost reţinut, joi seara, după ce a fost prins luând mită. Este vorba de medicul Mircea Conea, care ar fi luat şpagă 700 de lei, pentru o operaţie.

Procurorii de la Parchetul Tribunalului Bucureşti au emis pe numele medicului ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, în prezent acesta fiind reaudiat, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului Capitalei, Cristina Radu, potrivit Mediafax.

Medicul va fi dus, vineri, la Tribunalul Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă pentru luare de mită.

Directorul Spitalului "Sfântul Ioan", de care aparţine Maternitatea Bucur, Alexandu Ciocâlteu, a declarat că medicul Mircea Conea lucrează de 30 de ani în spital, are actele depuse pentru pensionare şi are o suferinţă hepatică foarte gravă.

În acest caz, managerului Spitalului "Sfântul Ioan" i s-a spus că există o sesizare potrivit căreia familia unei gravide i-ar fi dat lui Mircea Conea 300 de lei pentru o cezariană, iar acesta ar fi venit în salon şi i-ar fi aruncat pe jos, spunând că pentru un avort preţul este de 700 de lei.








×
Subiecte în articol: luare de mita
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close