Antena 3 CNN Actualitate MESAJUL disperat din SCRISOAREA de adio a lui Ilie Vonica. Care au fost ultimele cuvinte înainte de a-şi pune capăt zilelor

MESAJUL disperat din SCRISOAREA de adio a lui Ilie Vonica. Care au fost ultimele cuvinte înainte de a-şi pune capăt zilelor

MESAJUL disperat din SCRISOAREA de adio a lui Ilie Vonica. Care au fost ultimele cuvinte înainte de a-şi pune capăt zilelor
de O.P.    |    04 Iun 2014   •   05:49

Milionarul sibian Ilie Vonica şi-a expicat gestul extrem de a-şi pune capăt zilelor într-o scrisoare de cinci pagini. Potrivit adevărul.ro, bărbatul era în depresie după ce soţia sa a fost arestată în scandalul reţetelor oncologice false în valoare de 3,5 milioane de euro şi nu putea să suporte gândul că soţia sa este închisă. 

În plus, Vonica ar fi scris că s-a săturat să fie urmărit şi vânat. Omul de afaceri s-a aruncat de la etajul vilei sale şi a murit câteva ore mai târziu pe masa de operaţie, într-una din clinicile pe care le deţinea.

"M-am săturat să fiu urmărit şi vânat"
"Soţia a căzut ca un om nevinovat"

Depresia după arestarea soţiei în cazul reţetelor false pare să fie motivul pentru care milionarul a decis să îşi ia viaţa. Anchetatorii au găsit o scrisoare de cinci pagini în care Ilie Vonică îşi explică gestul. Milionarul scrie s-a săturat să fie "urmărit şi vânat", că îi pare rău că soţia lui "a căzut un om nevinovat" şi că nu concepe să trăiască în condiţiile în care ea este închisă.

Vonica îşi mai roagă soţia în scrisoare să treacă peste tot şi îşi cere scuze că nu a rezolvat problemele firmele. De asemenea îi cere să aibă grijă de tot şi mai ales de fiica lor, mai scrie Adevarul.

Milionarul a fost găsit ieri după amiază căzut în faţa vilei sale dintr-un cartier sibian. 

În stare foarte gravă, milionarul a fost dus de salvare la una dintre clinicile sale. După două ore, apropiaţii familiei confirmau decesul lui Vonica, pe masa de operaţie.

Apropiatii stiau insa ca Vonica nu mai avea liniste de cand sotia lui fusese arestata, in dosarul retetelor false. Cu putin timp inainte sa se sinucida, vecinii l-au vazut ingandurat.

Gestul omului de afaceri vine la puţin timp dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins definitiv contestatia depusa de sotia acestuia, Ioana Vonica, impotriva masurii de arestare preventiva pt 30 de zile. Potrivit procurorilor, sotii Vonica faceau parte dintr-o retea de medici, farmacisti si oameni de afaceri care, prin decontarea a peste 1.100 de retete false la Casa de Asigurari, au prejudiciat statul cu peste 3,5 mil euro.

×
Subiecte în articol: sinucidere
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close