Antena 3 CNN Actualitate Mesajul ŞOCANT postat de Huidu pe blog, în urmă cu puţin timp. "Eşti un laş şi un hater de doi bani!"

Mesajul ŞOCANT postat de Huidu pe blog, în urmă cu puţin timp. "Eşti un laş şi un hater de doi bani!"

Mesajul ŞOCANT postat de Huidu pe blog, în urmă cu puţin timp. "Eşti un laş şi un hater de doi bani!"
de O.P.    |    29 Mai 2013   •   12:46

După o tăcere de câteva luni, fostul realizator de televiziune, Şerban Huidu, a revenit în viaţa publică cel puţin prin intermediul blogului său. După ce marţi acesta a postat pe blog un material ce făcea referire la condamnarea lui Gigi Becali, astăzi, fostul cârcotaş le-a răspuns vehement celor care au ripostat faţă de mesajul postat.

Iată ce mesaje a primit Huidu pe blogul său de la utilizatorii care îi citesc materialele postate:

Lucescu (un utilizator): "Eşti de o ipocrizie absolut înfiorătoare. Rămâi acelaşi om de nimic, mic, prost, îngâmfat. Ce-ai făcut în viaţa ta, prostule? Ai râs de alţii, apoi de prost ce-ai fost ai intrat într-un stalp, pe urmă ai omorât trei oameni, n-are relevanţă dacă ai vrut sau nu.Te-ai ascuns în spatele avocaţilor, familiile celor pe care i-ai killerit sunt vai de mama lor, cu banii luaţi, iar tu mai vii şi faci pe moralistul. Tu nu esti jurnalist, n-ai fost niciodată, eşti doar un chibit ordinar."

Şerban Huidu: "Şi tu un hater de doi bani!"

Sti tu (un utilizator): "Măi Huidu eşti un mic animal, un frustrat de Berceni care nu avea jucării când era mic,.Fă ti un bine şi scuteste ne, La copiii tai ii e rusine de tine" (Restul mesajului conţine un limbaj extrem de vulgar)

Serban Huidu: "Eşti un laş asa cum sunt majoritatea celor ce înjură în spatele ecranului de la calculator! În rest de făcut nu ar face niciodată nimic!"

Citeşte şi

×
Subiecte în articol: Serban Huidu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close