Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Boagiu a cerut destituirea consilierei rămase fără permis din cauza vitezei

Ministrul Boagiu a cerut destituirea consilierei rămase fără permis din cauza vitezei

Ministrul Boagiu a cerut destituirea consilierei rămase fără permis din cauza vitezei
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    31 Aug 2011   •   22:02

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, i-a cerut secretarului de stat Eusebiu Pistru să o destituie din funcţia ocupată la cabinetul acestuia pe Sorina Petronela Ţone, consiliera care a fost prinsă de radar cu 156/ oră şi s-a declarat "provocată" de poliţişti.

"Cred că doamna Sorina Petronela Ţone a dovedit că nu este potrivită pentru o funcţie publică în cabinetul unui demnitar. Prin atitudinea şi comportamentul său, consider că doamna Ţone a adus grave prejudicii de imagine Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii. Oamenii care deţin funcţii publice trebuie să fie primii care respectă legea, iar cei care nu o fac trebuie să răspundă la fel ca orice alt cetăţean", susţine Boagiu, potrivit Mediafax.

Petronela Ţone este angajată la cabinetul secretarului de stat Eusebiu Pistru în funcţia de consilier personal al demnitarului.

Aceasta a rămas fără permisul de conducere, la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a fost prinsă conducând cu 156 de kilometri pe oră, pe o şosea din judeţul Iaşi, în afara localităţii, pe un sector de drum unde viteza este limitată la 100 de kilometri la oră.


×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close