Antena 3 CNN Actualitate Minunea Crăciunului. Zeci de familii au primit în dar un bebeluş, chiar în ziua Naşterii Domnului

Minunea Crăciunului. Zeci de familii au primit în dar un bebeluş, chiar în ziua Naşterii Domnului

Minunea Crăciunului. Zeci de familii au primit în dar un bebeluş, chiar în ziua Naşterii Domnului
de O.P.    |    26 Dec 2012   •   08:31

De Crăciun, unii au primit cel mai frumos cadou pe care şi-l puteau dori: un bebeluş. Moşul a avut mult de lucru la Maternitatea din Iaşi, unde 10 familii au primit cel mai preţios dar. Printre cei 11 nou-născuţi se află şi o pereche de gemeni. În multe oraşe din ţară, maternităţile au avut mult de lucru în aceste zile.

Bucurie mare, chiar în prima zi de Crăciun, pentru mai multe familii din Bucureşti. Copiii lor au venit pe lume în Ajun şi sunt perfect sănătoşi.

La Iaşi s-au născut însă cei mai mulţi copii în noaptea de dinaintea Crăciunului. 5 băieţei şi 6 fetiţe.

Elena Chersin are 32 de ani şi nu se aştepta să nască exact în noaptea de ajun. Cel mai probabil, unul din numele băieţelului nou-născut va fi Cristian.

Femeia a venit acum două zile la maternitatea Cuza Vodă din iaşi  pentru că satul ei este înzăpezit şi i-a fost teamă să nu nască acasă. Angajaţii de la ISU care au adus-o cu maşina i-au făcut o vizită după naştere.

Şi la Constanţa, Crăciunul a fost mai frumos ca oricând pentru două mămici care au adus pe lume bebeluşii în noaptea în care s-a născut şi Iisus Hristos.

Şi la Tîrgu Mureş două mămici au primit cel mai frumos dar de Crăciun: câte un bebeluş.

Cele doua fetiţe, Sofia şi Carina, vor fi până de Noul An acasă, în sânul familiei.





×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close