Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: E ultima mea problemă de unde voi face emisiunea. Voi ieşi în stradă

Mircea Badea: E ultima mea problemă de unde voi face emisiunea. Voi ieşi în stradă

Mircea Badea: E ultima mea problemă de unde voi face emisiunea. Voi ieşi în stradă
de S.T.    |    08 Aug 2014   •   19:28

Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În gura presei", declară că îşi va face emisiunea de oriunde, de lângă un plop, de la Universitate şi chiar din 311.

"Pe 13 septembrie fac 10 ani de emisiune. Am început la Antena 1, pe vremea când nu exista Antena 3 (...) E ultima mea problemă de unde voi face emisiunea", a spus Badea, vineri seară, după decizia dată în dosarul Telepatia de a confisca sediul postului Antena 3.

"Eu pot să fac emisiune şi de lângă un plop de pe dreapta, emisiunea mea nu depinde de resurse. Voi face emisiunea de oriunde, din 311 de exemplu, de la Universitate", a mai spus realizatorul.

"Din punctul meu de vedere, acesta este cel mai evident proces politic din ultimii 25 de ani. Lucrurile sunt evidente, este o mare făcătură(...). Kovesi urmează să execute sediul Antena 3", a completat Badea, întrebându-se dacă judecătorii sunt obligaţi să treacă un examen psihologic.

"Eu cetăţean, aş vrea să văd rezultatele testului pe care l-au trecut magistraţii din completul de astăzi (...) Eu personal voi ieşi în stradă. Mă voi duce la Palatul Cotroceni şi voi spune locaturului abuziv ?ieşi afară, javră ordinară?", a spus Mircea Badea, vineri, în emisiunea "La Ordinea Zilei cu Dana Grecu".


Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "La Ordinea Zilei"



×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close