Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: În denunţ, Udrea ne spune că Băsescu aproba ideile SRI-ului de a înfiinţa noi televiziuni

Mircea Badea: În denunţ, Udrea ne spune că Băsescu aproba ideile SRI-ului de a înfiinţa noi televiziuni

Mircea Badea: În denunţ, Udrea ne spune că Băsescu aproba ideile SRI-ului de a înfiinţa noi televiziuni
16 Feb 2015   •   18:57

Mircea Badea a comentat, la Citizen Badea, din cadrul "100 de minute", dezvăluirile făcute de fostul preşedinte al PMP, Elena Udrea, în denunţul împotriva şefului interimar al Serviciului Român de Informaţii.

Badea a arătat că, în pagina 13 a denunţului, Udrea povesteşte cum Florian Coldea s-a dus la Traian Băsescu pentru a-i cere acordul de a înfiinţa o nouă televiziune (RTV - n.r.), "în numele democraţiei".

"Deci, conform denunţului, Udrea ne spune că s-a dus Coldea la Băsescu cerându-i acordul să înfiinţeze o nouă televiziune. Prietene, asta e denunţ la Băsescu. Deci, Băsescu aproba ideile Serviciilor Secrete de a înfiinţa noi televiziuni", a spus Mircea Badea.

În denunţul Elenei Udrea există inclusiv un episod în care povesteşte cum Traian Băsescu l-a sunat pe Coldea, enervat de discuţiile care aveau loc într-o emisiune televizată, la RTV, privind dosarele sale penale.

"Deci, Băsescu se uita la RTV, s-a enervat de ce vedea, l-a sunat pe Coldea, generalul SRI, şi i-a zis: Bă, dacă mai văd aia la televizor vă ia mama dracu. Şi atunci RTV s-a potolit. Prietene, tu ai citit ceva  mai tare în viaţa ta?, a completat Badea.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea citizen badea Elena Udrea
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close