Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Mă amuză faptul că doamna Udrea este lovită de revelaţie după ce a început să aibă probleme

Mircea Badea: Mă amuză faptul că doamna Udrea este lovită de revelaţie după ce a început să aibă probleme

Mircea Badea: Mă amuză faptul că doamna Udrea este lovită de revelaţie după ce a început să aibă probleme
25 Mar 2015   •   19:12

Mircea Badea a comentat, în intervenţia sa în emisiunea 100 de Minute, comentariul postat de echipa de comunicare a Elenei Udrea pe Facebook. Elena Udrea s-a revoltat din nou pe Facebook la adresa şefei DNA. Protejata lui Băsescu spune că nu înţelege cum DNA distinge între denunţătorii buni şi denunţătorii răi.

„Eu cred că ce spune doamna Udrea, adică echipa de comunicare a doamnei Udrea, acolo pe Facebook, în mare e adevărat. Adică şi eu găsesc că aşa e, dar mă amuză faptul că doamna Udrea este lovită de revelaţie după ce a început să aibă probleme. Când doamna Udrea împreună cu domnul Băsescu conduceau România, dar şi DNA, dar şi SRI, când spuneai exact aceste lucruri pe care le spune Udrea acum, erai inamicul statului de drept”, a declarat Mircea Badea.

„Mă gândesc acum că dacă pe doamna Udrea a apucat-o revelaţia cu doamna Kovesi, cu DNA, dar şi cu SRI, poate ne spune, aşa într-un efort de sinceritate până la capăt – dreptate până la capăt, nu? - poate ne spune doamna Udrea şi despre oamenii vârâţi în pârnaie în timpul mandatului lui Traian Băsescu degeaba”, a adăugat realizatorul emisiunii În gura presei.

 

 

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close