Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Mă bucur mult că lui Traian Băsescu îi este scârbă de Coldea, Kovesi şi Stanciu

Mircea Badea: Mă bucur mult că lui Traian Băsescu îi este scârbă de Coldea, Kovesi şi Stanciu

Mircea Badea: Mă bucur mult că lui Traian Băsescu îi este scârbă de Coldea, Kovesi şi Stanciu
07 Apr 2015   •   00:07

Mircea Badea a comentat, luni, în intervenţia sa de la "Sinteza Zilei", atacul lui Traian Băsescu la adresa justiţiei. Acesta a adus acum acuzaţii grave sistemului de care s-a slujit zece ani.

"Este singura categorie profesională din România care nu răspunde când greşesc. Un alt mare neajuns este că şi procurorii sunt magistraţi. Unul din lucrurile revelatorii pentru Traian Băsescu este necesitatea unei legi pentru răspunderea magistraţilor. Este tragic, după 10 ani în care un personaj al statului să vină să spună că nu se poate în România, trebuie să existe o lege a magistraţilor. Noi, când spuneam asta la Antena 3, spuneau că atacăm statul de drept. A spus că există ofiţeri acoperiţi în rândul magistraţilor. El a formulat-o, încercând să se exonereze pe sine" a spus Mircea Badea.

"Având în vedere ce spune, toţi oamenii ăştia de care acum îi e scârbă, eu mă bucur mult că le este silă de ei. Din două puncte de vedere. Odată că îţi dai seama în ce chinuri interioare se zvârcoleşte. Şi doi, mă pun în pielea ălora care l-au slugărit şi acum aud de la televizor că le e silă de ei" a mai spus Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mircea Badea justitie
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close