Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: România va vedea şi va participa la un protest. Băsescu să-şi ia elicopter

Mircea Badea: România va vedea şi va participa la un protest. Băsescu să-şi ia elicopter

Mircea Badea: România va vedea şi va participa la un protest. Băsescu să-şi ia elicopter
de M.C.    |    11 Aug 2014   •   23:50

Mircea Badea a vorbit luni, în cadrul intervenţiei sale la "Sinteza Zilei", despre plimbarea de la Cotroceni, incidentul care a avut loc înainte de aceasta, dar şi despre o serie de dezvăluiri de senzaţie care vor fi făcute în perioada următoare.

"Votul e ultima mea problemă. S-a tot votat, s-a promis, şi? Observ că există o întreagă propagandă dezlănţuită într-un mod dement, de-a dreptul boală mintală. Când am vorbit de duduia de la B1 care a fost lovită cu piciorul, cum am aflat, am zis, o faptă oribilă. Poate se mai bat unii şi acum prin zonă, nu sunt acolo, ce legătură am? Dacă am fi fost acolo nu s-ar fi întâmplat. Incidentul este îngrozitor , dar nu are nicio legătură cu noi. Vreau să-i asigur pe ăia de la propagandă că aia de la Cotroceni a fost chiar o plimbare. Le promit că vor vedea un protest. Diferenţa e enormă. Protestul o să cutremure România. Vor vedea în priză directă care este diferenţa dintre protest şi plimbare. Dacă tot sunt atât de imaculaţi, aceste fiinţe gingaşe, hai să ne amintim că Traian Băsescu a lovit cu pumnul în gură un copil. Atunci, nenorociţii ăştia nu ştiau cum să ne spună că nu e adevărat, că nu e aşa. Dacă am fi ticăloşi ca ei, văzând episodul cu duduia, am putea spune cinici, poate a zis ceva jurnalista, poate a înjurat. Mie nu mi-e frică de pârnaie. Tot sistemul ăsta abject nu are ce să-mi facă. Mă doare-n cot de pârnaia voastră. România va vedea şi va participa la un protest. Băsescu să-şi ia elicopter, Bine, are, dar să fie sigur că-i merge" a spus Mircea Badea. 

Realizatorul Antena 3 a spus că în viitorul apropiat va prezenta imagini care vor avea un ecou mai mare decât cele care îl au în prim-plan pe Mircea Băsescu.

"Eu mi-am zis aşa, dacă vine ursul agresiv peste mine şi mă atacă, în orice caz n-o să mor ca fraierul. Clar îi fac şi eu ceva. Vor vedea imagini mult mai tari decât cele cu Mircea Băsescu. Îi asigur că există. Este vorba despre unul dintre cei mai bogaţi oameni din România, susţine financiar aproape un sfert din uriaşul aparat de propagandă băsistă. Susţine financiar, la vedere, oameni din jurul lui Traian Băsescu. Cum ar fi consilieri prezidenţiali în funcţie. Repet, la vedere, nu vorbesc din ce am auzit, din ce mi s-a părut. În zilele viitoare, curând, oamenii din România vor vedea imagini chiar mai îngrozitoare decât cele cu Mircea Băsescu care a luat morman" a mai spus Mircea Badea.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close