Antena 3 CNN Actualitate O femeie din Curtea de Argeş a fost omorâtă de fiica ei, cu 170 de lovituri de cuţit

O femeie din Curtea de Argeş a fost omorâtă de fiica ei, cu 170 de lovituri de cuţit

O femeie din Curtea de Argeş a fost omorâtă de fiica ei, cu 170 de lovituri de cuţit
Sursa foto: Foto: inmysleep.com
02 Iun 2012   •   14:47

O învăţătoare din Curtea de Argeş şi-a omorît mama cu 170 de lovituri de cuţit, pentru bani. Un caz care i-a şocat pînă şi pe anchetatori. Legiştii spun că n-au mai văzut niciodată atîtea răni de cuţit. Părinţii elevilor pe care-i avea învăţătoarea sunt îngroziţi. Femeia în vîrstă de 36 de ani preda la clasa a patra şi avea pe mînă 25 de copii.

Bătrâna de 77 de ani, din Curtea de Argeş vânduse o casă şi obţinuse pe ea 11.000 de euro. Fiica sa a venit şi i-a cerut o parte din bani. Când bătrâna a refuzat, femeia a luat un cuţit şi a înjunghiat-o. Crima a fost anunţată la poliţie chiar de criminală. După ore bune de audieri, fiica bătrânei şi-a recunoscut fapta.

Anchetatorii spun că femeia şi-a înjunghiat mama în spate, cu 170 de lovituri de cuţit.

Locatarii spun că au văzut-o pe fiica bătrânei în bloc cu câteva ore înainte de producerea tragediei. Bătrâna locuia singură într-un apartament de mai mulţi ani.

Fiica bătrânei a fost reţinută pentru 24 de ore şi este acuzată de omor deosebit de grav. Ea va fi prezentată magistraţilor Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. Dacă va fi găsită vinovată riscă între 15 şi 25 de ani de închisoare.



×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close